Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Mayıs '13

 
Kategori
Magazin
 

Justin Bieber bir İllimunati projesi olabilir mi?

Justin Bieber bir İllimunati projesi olabilir mi?
 

Küçük beyimizin hayranlarının ne kadar bana kızdığının farkındayım ama biraz daha böyle aydınlansak iyi olur diye düşünüyorum.Diyelim ki ben bir paranoyağım! Haliyle de hayal dünyamdan uydurup duruyorum.

Bir bakalım şimdi şu Justin efendi neler yapmış, neler uydurmuş?

Tek göz video kliplerde, film sahnelerinde hatta yolda yürüyen küçük hanımefendilerin giysi ve aksesuarlarında görülüyor.   Tek göz Mısır’a kadar dayanan bir semboldür. Peki neden? Horus, Eski Mısır Mitolojisinde bir Tanrı’dır. Bir gözü Ay bir gözü güneş olarak nitelenir. Şahinşeklindedir. Efsaneye göre Horus, Osiris’in oğludur ve babasının cesedinin tohumundan oluşur. Horus büyüyüp güçlenene kadar İsis, onu saklar. Horus, güçlenir ve Seth ile savaşır. Bu savaşta Horus, Seth’in hayalarını koparır. Seth’ de Horus’un gözünü parçalar ve Horus, çıkan gözünün yerine “Uraeus” adlı bir yılanı takar. Bu yılan daha sonradan firavunların egemenlik simgesi olmuştur. Annesi İsis parçalanan gözü yeniden tek parça haline getirir, ama o göz görmez. Horus, tek gözlü olarak yaşamaya devam eder. Tek göz Ra'nın gözüdür. Ra, bu gözle tüm Dünyayı görür, olup biten her şeyden haberdardır. İlluminati’nin en çok kullandığı simgesi Ra gözüdür. Efsanenin devamını meraklılar araştırıp öğreniversin de ben konuya geri döneyim.

 Çözülemeyen piramit sırları, hiyeroglifler, tanrılar, lanetler v.s. pek çok ilginç konu Mısır’da karşımıza çıkmaktadır. İblisin yani deccalin birebir etki ederek hükmettiği ilk devlet olarak kabul edilmektedir. Deccal satanist ritüel ve simgeleri ilk kez bu ülkede ortaya koydu.  Mısır uygarlığı fivarunlar tarafından yönetilirdi. Her firavun tanrı olarak görülürdü. Şeytanın, insanlara aşılamaya çalıştığı din anlayışını, ilk defa burada görüyoruz: Tanrıya ihtiyacın yok, sen zaten kendinin tanrısısın (tasavvufi anlamda değildir).

Resimlerde gördüğümüz firavunlar başlarına 2 yana sarkan bir şapka takmaktadır. Bu da iblisin boynuzlarını simgelemektedir. Bazı yerde Koç kafası olarak karşımıza çıkar. Baphomet başta put olarak biliniyordu, şimdiki kaynaklarda ise şeytan olarak bilinir. Çift cinsiyetli olması şeytan olarak gösterenlerin, delilidir. Vücut yapısı itibarı ile belden aşağısı erkek, gövdesi kadın, kafası ise koçtur. Şeytani tarikat ayinlerinde başköşeyi Baphomet alır.

Şimdi Justin Bieber ve bu yazdıklarımın ne alakası varmış bir baksak iyi olur.

Justin Bieber’ın elleri ile oluşturduğu hareket mısır hiyerogliflerini andırır dans hareketleri de tesadüf olsa gerek. Bazı kaynaklara göre mısır hiyeroglifleri şeytani simgeleri ile yüklüdür.

İlimunati’nin en çok kullandığı şekildir tek göz. Peygamber efendimiz de, deccalin tek gözlüolduğuna dair Müslümanları uyarmıştır. Sadece İlimunati değil hemen hemen bütün şeytani örgütlerde dahi bu tek göz olayı mevcuttur.

Şeytanın sayısal olarak da 666 ile simgelendiğini artık sokakta oynayan çocuk biliyor.Bazı kaynaklara göre 666 sayısının çıkış amacı şeytanın oğlunun Dünya ya 6 Haziran saat 6 da geleceğidir. İncil'de söz edilen 666 sözünün Dünyanın sonunu getireceğine inanılır.666 sayısı başparmak ve işaret parmağı birleştirilip diğer parmakların sırayla açılmasıyla oluşur. Altta oluşan yuvarlak 6 sayısının alt kısmı üstteki 3 parmak ise 6 sayılarının üst kısımlarıdır. Böylece 3 altı oluşur bu da 666 dır..Justin kardeşinfotoğraflarının pek çoğunda hem tek gözü (Ra'nın Gözü) vurgulamış hem de 666'yı. İlginç bir rastlantı!

Illuminati logo olarak üçgen içinde tek göz (deccalin tek gözlü olmasıyla ilgili) , piramit, pergel ve cetvel kullanır. Siyah-beyaz damalı yer karoları hepimizin hoşuna gider. Logonun alt yüzeyine döşenen siyah-beyaz karolar da sanırım bizim hoşumuza gittiği için değildir. Şeytani tarikatların ayinlerin genelinde damalı yüzey bulunmaktadır. İnanışa göre damalı yüzey cinlerin ve şeytanların başka boyutlardan dünyaya gelmesi için bir kapı görevi görmektedir. Damalı yüzey üstünde kan akıtarak ya da başka şekillerde bu işi gerçekleştirirler. Ne akla hizmetse bizim Justin kliplerinin gerek yer döşemesinde gerek duvar süslemelerinde bu tarz sembolleri sık sık kullanmaktadır. Yok canım ben bir paranoyağım!

 “Devil Horn” yani şeytan boynuzu denilen el işareti de İlluminati’nin simgelerindendir. Bu işarete “rockçıların işareti şeytanla ilgisi yok” şeklinde itiraz edebilirsiniz. Evet, genelde rockçılar anlamını bilmeden kullanır. Metal veya Rock müzik ile Justin Bieber’in ne alakası var?

Sık sık bir fotoğrafçı, yönetmen veya bir kameraman gibi işlerde çalışanların elleri gibi ellerini gözüne getirilip tek gözde üçgen yapıyor. Ama dikkat edin üçgen! Oysa sektöre hizmet eden kişiler yaptıkları kadrajlar dikdörtgen. Ama tabi Justin genç bir delikanlı ve sadece beceremediği için üçgen yapıyor. Ben ne kötü niyetliyim değil mi?

 Kubbe, sekizgen gibi yapılar pozitif enerji yayarken (cami ve kiliselerde kullanılır), piramit şeklindeki yapılar negatif enerji alanı yaratmakta. O yüzden deccal piramitler yaptırmakta ve uzun binaların uç kısmını piramitleştirmektedir. Hatırlarsak piramitler Mısır’da vardır ve başka piramit motifini bu kadar sık kullanman bir de Aztek’ler vardır. Ayrıca mimari olarak tıpkı Mısır’daki gibi piramitler ve totemler görüyoruz.Ama bu uygarlıkların yok oluşlarının da tam açıklamasını yapamadığımız içindir ki uzaylı olduğunu söyleyip duruyoruz. Belki de …

Şimdi biz dönelim Justin Bieber’a: Bağıracak bir şey olmadan elleri ile yaptığı üçgen şeklin içinden sık sık bağırır. Eliyle bolca ünlülerin kullandığı üçgeni oluşturmuş. Arkada dönen halkalar içinde bazılarında göz var. Bazıları ise hipnoz amaçlı kullanıldığını söylemektedir. Tamam, rastlantının böylesini de gördük. İç içe geçmiş ve içeriye doğru aydınlanan karo yüzey. Sevgilisi Selena Gomez'de kliplerinde de aynı karo yüzeyleri var. Ondakiler daha baskın. Dans figürüleri ise Mısır duvar kabartmalarındaki el hareketleri ile yapılmaktadır. Anladım ben uçtum iyiden iyiye!
Ayrıca Justin Bieber gibi pek çok müzik sektörünün önde gidenlerinin şarkılarını tersten dinlediğimizde ise bambaşka bir şey çıkıyor. Dikkat edin tersten okunduğunda değil, tersten dinlendiğinde. Ters olması oldukça anlamlı çünkü haça karşı satanizm ters haç veya İsa'nın ölüm saati olarak kabul edilen öğleden sonra 3 yerine gece 3'ü kutsal kabul eder. Gece yarısı 3 şeytanların, iblislerin, cinlerin …adı her ne ise  dinsel olarak en yoğun ve en güçlü olduğu saatler olarak kabul edilir.

 Justin, nerde kaldı senin bebeğin? Tersten eklenmiş bilinçli olarak yapılan bir sübliminal mesaj olduğu açık. Sadece bununla kalmıyor. Şarkının birkaç yerinde daha tersten eklenmiş mesajlar bulunmakta. Çocuk ‘’satanist yenidünya’’ düzenini ilan ediyor şimdiden. Bu kadar çok mesajı aynı anda görsel ve işitsel olarak kullanan bir başka star olmadığı içindir ki Justin Bieber, İlluminati’nin lider kadrosunda olduğu izlenimini veriyor.

Hell Yeah My Niggas

We are goint to bomb these banks

Satanic New World Order

Soon, Bro

Türkçesi

Yeah Cehennem benim zencilerim

Biz o bankaları patlatacağız.

Satanist yenidünya düzeni

Yakında kardeşim

Mesajların tümünün Türkçe alt yazılısı : YouTube(Google'a Justin Bieber deşifre yazarsanız aynı videodan onlarca bulabilirsiniz)

Bence siz anne ve babalar çocuklarınızı kime ve neye teslim ettiğinizi fark etmelisiniz. Böylece gerçek bir aydınlanma yolunda ilerleyebiliriz. Çocuklarımızın ‘’canım çocuktur!’’ diye yaptıklarına göz yummadan, ‘’gençlik işte!’’ söylemi ile karşılık vermeden önce lütfen uyanın ve çocuklarınızı da uyandırın.

Hayatta yolunuzdan şaşmamamız dileği ile…

www.medyabey.com

http://televizyongazetesi.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fba%C5%9Fa/145170645649459?fref=ts 





 

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..