Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Mayıs '13

 
Kategori
Magazin
 

Justin Bieber'ın kaderi artık savcıya kaldı

Justin Bieber'ın kaderi artık savcıya kaldı
 

Komşusuyla tartışma yaşayan Justin Bieber'ın kaderi Los Angeles Bölge Savcısı'nın kararına kaldı.

TMZ'nin haberine göre, komşusuyla tartıştığı, ölümle tehdit ettiği ve yüzüne tükürdüğü iddia edilen Bieber'ın başı ciddi dertte gibi görünüyor.

Geçen Mart ayında fazla hız ve gürültü yaptığı için kendisi uyaran 47 yaşındaki komşusuna evinin önünde bağırdığı ve küfrederek ''Seni öldüreceğim'' dediği savunulan Bieber'dan komşusu şikayetçi oldu.

Los Angeles Bölgesi Şerif Departmanı, dosyayı ele aldı ve bu birimin hazırladığı rapor tamamlandı. Dosya şimdi Los Angeles Bölge Savcılığı'na gönderildi. Savcının dosyayı incelemesinden sonra konuyla ilgili karara varılacak.

Bieber'ın önemli miktarda para cezasına çarptırılabileceği, benzer suçu tekrar işlemesi halinde ise hapse dahi girebileceği belirtildi.

Justin Bieber'ın bu aralar yasalarla tek problemi bu dava da değil. Bieber ve Usher, Justin Bieber'ın seslendirdiği Somebody to Love adlı şarkı nedeniyle mahkemelik oldu.

De Rico olarak anılan Devin Copeland, parçanın telif hakları nedeniyle Bieber ve Usher hakkında dava açtı. Davacı Copeland ve söz yazarı Mareio Overton, parçayı 2008 yılında yazdıklarını ve De Rico'nun My Story II isimli albümünde yer verdiklerini iddia etti.
                                       

 
Toplam blog
: 90
: 2229
Kayıt tarihi
: 05.02.13
 
 

Yaşamın her anına renkli gözlükle bakacak Seyirci Kedimiz... Kimi zaman oyunlarını binbir güçlükl..