Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Ekim '07

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

K.Irak'a kimse dokunamaz!

K.Irak'a kimse dokunamaz!
 


Evet yanlış duymadınız K.Irak'a kimse ama kimse müdahele edemez. Neden mi? Nedeni belli. Uydu görüntüleri Türkiye ve İran'ın K.Irak'a neden müdahale edemeğini ayrıntılı bir şekilde açıklıyor. Aynı zamanda sırada Türkiye'nin olduğunuda kanıtlıyor!

Evet Dostlar! Sebep belli. K.Irak'a ABD ve Yahudi Lobisi çok büyük bir havaalanı inşaa ediyor. Bitti bitecek! ABD yanlısı medya bu haberi manşete taşıyamıyor ancak internetten kısıtlı süreyle yayınlayabiliyorlar!

B1 bombardıman uçaklarını bile bünyesinde rahatlıkla barındırabilecek olan bu havalimanı Orta Doğu için büyük bir tehlike!

Orta Doğuya tamamı ile hakim olan bu havaalanı bitiminde İran'a saldırı başlayacak ve Türkiye'ye rahatlıkla İncirlik konusunda rest çekilebilecektir!

Belki de sıra İran'dan sonra Türkiye'dedir! Kimbilir ? Türkiye elindeki İncirlik kozunu yitirmiştir. Bunun sebebi nedir ?

ABD, Türkiye Cumhuriyeti ülkesinin başındakilerin nasıl hareket ettiklerini anlamış, İncirlik konusunda ortada kalmamak için mi bu havaalanını inşaa etme gereği duymuştur? Yoksa sırada Türkiye olduğu için mi? Karar sizlerin... Sanırım milyonlarca dolar verilip inşaa edilen bu havaalanı fazla mal göz çıkartmaz mantığı ile inşaa edilmemektedir!

Uydu fotograflarını sizlerle paylaşıyorum daha fazlasını isterseniz mesaj atarsınız iletirim.

Aselsanda çalışan 3 mühendis intihar etti. (intihar denirse!) Araştırdıkları konu ABD nin gözü olan uydudan takibi engellemekti ve başardılar da! ABD nin gözünü kısmende olsa kör ettiler! Türkiye'ye bakan gözleri, frekanslarla engelleyebiliyorlardı ve öldüler...

K.Irak konusunda iş adamları çok para kazanıyoruz, K.ırak ile iş yapıyoruz ordu neden girsin ki diyorlar? Millet manevi menfaatleri terk edip maddi menfaatler için elinden geleni yapmaktadır.

Saygılarımla...

 
Toplam blog
: 60
: 506
Kayıt tarihi
: 14.01.07
 
 

Yazmak, gerçekleri belgeleri ile dile getirmek, yorumlarımı sizlerle paylaşmak için buradayım. Antal..