Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Eylül '09

 
Kategori
İzmir
 

K.Yaka, "Salsa" larla 5 şiddetinde sarsıldı

K.Yaka, "Salsa" larla 5 şiddetinde sarsıldı
 

Finalde 12 yabancı ülke dansçıları yarışacak. Resimde dansçlıardan bir gurup görülüyor.


Karşıyaka Festivali, kortej geçişi ile başlayarak, “mini dans” gösterisiyle İskele meydanında sahne aldı. Karşıyaka Festivali açılış töreninde, dansçıların; Çaça’larla, rumba’larla, paso doble’ leriyle, şehir, K.Yaka ölçeği ile 5 şiddetinde salsalar’la, bir beşik gibi sallandı.

K.Yaka İskele Meydanındaki törene halk büyük ilgi gösterdi. Kübalı ve diğer milletlerin dansçılarının gösteri dansları çok beğenildi.

Başkan Cevat Durak, yaptığı açılış konuşmasında “ Festivalimiz, bu yıl, Dünyanın ve ülkemizin içinde bulunduğu sancılı bir sürece denk gelse de, etkinlikleri “Yaşamın zorluklarına küçük bir mola” olarak değerlendiriyoruz” dedi.

23 Eylül de başlayıp, 26 Eylülde Uluslar arası Dans Festivali ile sona erecek olan 1 nci İzmir Uluslararası Şenliklerinde 12 ülke dansçıları yarışacak. Finalde 21 dansçıdan oluşan Moldovvalı ve Belçilalı guruplar sahne alacak.

Uluslar arası IDO Dans Örgütünün başkanlığında düzenlenen ve k.Yakanın festivali dolayısıyle ev sahipliği yaptığı yarışmanın özelliği Karayip danslarının sahnelenmesi olacak

Mavişehir’deki Kapalı salon gösterileri halka açık olacak. Çek Cumhuriyeti, Fransa, Türkiye, Küba, Belarus, Ukrayna, Romanya,

Rusya ve Moldovya’ dan 12 ülke katılımı olacak. Bir çok konserlerin yanı sıra sergiler, söyleşiler konserler en güzel kedi yarışması streetball Turnuvası ve briç turnuvası da yer alacak.

Resimler ( Onaylanınca)

K.Yaka 24/Eylül
Saat 21.00

Özür notu: Yorum-cevap trafiği, sevgili İdaremizce düzeltilinceye kadar sayfam kapalı.

 
Toplam blog
: 1616
: 918
Kayıt tarihi
: 13.08.06
 
 

Hayatın dikenli yollarından geçmenin  sırrı, aralarından çabuk geçmektir. Ümit, naylon çorap giyd..