Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Kasım '08

 
Kategori
Komşuluk
 

Kaba apartman insanı

Kaba apartman insanı
 

sigara


Günlerdir bir patırtı bir hengame... Kahvaltıda başlıyorlar bagrışmaya dairelerden. Sabahtan güm güm...Tak Tak olmayan bır sabahımız yok... imdat bunlardan yani... Bir sabah saat 9 a kadar uyuyamadık henüz.. Görgulu ınsan basklarını sabah rahatsız etmez, sabah kapıda kocasıyla tartışmaz, kızlarını cıyak cıyak bagırtmaz!Sabah 7de aptda ve dısında 'li li li 'dıye çığırmaz!

Kombı ustaları geldi ortalık boya, bır de sigara içiyorlar ortalık batmış bır de hep bır agızdan bagrısıyorlar... Vay vay vay... Üstte ahır var sanki, gel de bunları cahıllere anlat. Haftalardır kafamız şişti. Taşcakmaca... Başagrısından ölüyoruz, annem hapsırıyor, öksürüyor.. Kombiciler ne dese begenırsınız?
'İcerim.. Ustalar içemez ama ben içerim..'

Cahillerle uğraşmak zor, verdikleri zarardan haberleri yok.. Güya bu halleri normalmiş. İnşaat yapacaklarını haber bıle vermıyolar... Görgülüler ya... Kalıcı konutlarda durum böyle.. Yalova merkezde daha farklıymıs..

Kapı önünde cocuklara bagırmayın dedık dıye liseli kız bıze küfür etti.. Resmen kuduz gibi bir saat bögürdüler;
"Sen ne karısıyosun deli kadın. Senin agzına s..... Oraya gelırsem senın kafana s...''Hem de emekli bir öğretmene. Yalova'daki çocukların hemen hemen çoğu tıpkı aileleri gibi küfürbaz.. Bu egıtım sorununu kımse umursamıyor.

O da ögretmen cocugu güya.... İşte tasra böyleymış....

Bir de iğrenç kokuyorlar ki giriş leş gibi meze, sigara, meyhane gibi... Hesapta kültürlüler, süslüler... Bir apartman 24 saat yemek ve duman kokar mı?Akşamdan çöplerini atmıyorlar bir de kültürlüyüz dıye gecınırıyorlar..çöpü kapının önüne bırakıp yatıyorlar...Artık çok soğuk ya aksamları katıyen cam acmıyorlar, iğrenc kokular gelıyor eve..aman ya Rabbi cok midesizler, evler meyhane gibi,hep rakı meze  tütüyoruz artık.. ..APT KAPISINI DA AÇTIRMIYOR KANUNSUZ EŞKİYALAR.!

Bizim takıntılı yöneticiler kafayı şimdi de çarsaflara takmışlar, apartman kötü görünüyormuş. Çarsaf asmak yasaklandı!pöh pöh! Sizce?

 Siz de ev almadan önce komşuları ıyıce ınceleyın..cokk düşünün..

 
Toplam blog
: 11
: 1099
Kayıt tarihi
: 26.10.06
 
 

Çevrecıyım yesilaycıyım.. İ.Ü: BYYO mezunuyum.. Mimar Sinan EĞİTİM Fakültesinde pedogojik formasyon ..