Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Mart '10

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Kabına sığmaz

Kabına sığmaz
 

Çağlayan


Kabına sığmayan insanlar vardır. Tarzları, şekilleri yoktur veya vardır, taşar taşkın olurlar. Girişken olmak isterler, düşünceleri sonra gelir. Önce yaparlar, sonra düşünürler. Tanımlamak zordur. Sıfatlarla nitelemek doğru değildir. Girdikleri ortama neşe ve heyecan verirler, güzel poazitif enerjileri vardır. İnsanları ilk tanıdıklarında hemen etkilerler. Uzun soluklu ilişkilerde daha farklı düşünceler oluşturursun bu insanlar hakkında.

Etkilemek içindir bütün çabaları, herşeye sahip olmak isterler veya herşeyden vazgeçerler. Etrafında bulunan insanları etkileme becerileri yüksektir. Gelsin yenisi veya diğer arkadaşı, ahbabı çantada kekliktir artık. Bazen dibe vururlar, o zaman karaları bağlarlar, çok şeyi anlamsızlaştırırlar. Zor karakterlerdir. Akrabaları, eşleri en büyük zorlukları onlar yaşar.

Durgun ve durağan insanlar heyecan vermezler fakat güven verirler, yapacaklarını hep bilebilirsiniz, sürprizler yoktur. Kabına sığmayan insanların ne yapacağını kestiremezsiniz. Savrulup, savurduğu yönü anlamak zordur. Durulmalarını beklemek veya aynı nehirde koşmak çok yorar, sağını solunu toplamak zordur. Kısa zamanlarda kesişen vakitlerin ise tadına doyum olmaz.

 
Toplam blog
: 259
: 442
Kayıt tarihi
: 23.04.09
 
 

Merhaba ben Manolya. Edirne doğumluyum. Eğitim'e hizmet ediyorum ve bu yolun gönüllüsüyüm.Şiir yazma..