Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Haziran '07

 
Kategori
Bilgisayar
 

Kablolu modeminiz kablosuz olsun..!

Kablolu modeminiz kablosuz olsun..!
 

ADSL ismi ülkemizde telaffüz edilir edilmez hemen gidip bir -kablosuzu olmadığı için-kablolu modem aldınız veya "Benim kablosuz modeme ihtiyacım yok." diyerek kablolu modellere fiyat avantajını da düşünerek yöneldiniz. Ancak şimdi tersini düşünmeye başladınız. O halde kendinize çok fazla kızmayın; her zaman bir geri dönüş yolu vardır.

Airties AP-301 isimli gayeway yani köprü cihazını kablolu modeminizi kablosuz hale getirmek için kullanmanız mümkün. Köprü tabirinden de anlaşılacağı üzere cihazın görevi farklı iki ağ arasında köprü görevi görmek. Aynı ürünü normal bir kablolu ağa kablosuz ağ yeteneği olan bilgisayarların kablosuz olarak bağlanması için de kullanmanız mümkün.

Diğer bir kullanım alanı ise mevcut kablolu veya kablosuz ağınızın sınırlarını genişletmek de olabilir. Bu sayede ağınızın kapsama alanı mesafesi artacaktır. Kablosuz bağlantı özelliklerinde ürünün bildiğimiz pek çok güvenlik standartını (MAC adresi filtreleme, WEP,WPA) sağladığını da söylemek de fayda var. Ürünün fiyatı yaklaşık 55$.

Hoşcakalın..!
 
Toplam blog
: 410
: 3283
Kayıt tarihi
: 13.04.06
 
 

Bilgisayar, elektronik, internet alanındaki son gelişmeler. Tüketici elektroniğindeki trendler. Otom..