Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Ocak '07

 
Kategori
Teknoloji
 

Kablosuz muhteşem bir kulaklık sistemi..!

Kablosuz muhteşem bir kulaklık sistemi..!
 

Ama baştan peşin peşin söyleyeyim; benim görevim ürünler hakkında sizi sıkmayacak ölçüde bilgiler vermek ve ürünü sizlere tanıtmak. Fiyatı görünce lütfen kimse bana söylenmesin:))

Eminim benim gibi pek çoğunuz da özellikle haftasonları kolay kolay yatağa girmek istemiyor ve güzel bir film bulup izlemek istiyorsunuz. Bulduğunuzda da bu sefer saatin geç olması nedeniyle aile efradını ve komşuları rahatsız etmemek için filmin kısık sesle izlenme zorunluluğu ortaya çıkıyor. Bu da filmin tüm keyfini alıp götürüyor.

Tam seçeneklerin bittiği noktada imdada kulaklıklar yetişiyor. Ancak kablolu bir kulaklıkla TV' nin ağzına girmiş bir şekilde film izlemek pek de çekici gelmiyor açıkcası. Hemen kablosuz kulaklık sistemleri aklımıza geliyor. Çok güzel, ancak ortada yine bir sorun var. O da bu kulaklıkların büyük bir kısmının çift kanal ses yani streo ses sinyallerini taşıyabiliyor olması. Daha gelişmiş kaliteli sesleri bu tür bir kablosuz kulaklık sistemiyle dinlemek maalesef yavan kalıyor.

Yukarıda saymaya çalıştığım tüm bu olumsuzlukları Philips' in SBCHD1500/00 Kablosuz Kulaklık sistemiyle ortadan kaldırmak mümkün. Dolby Digital 5.1 ve DTS 5.1 gibi ses formatlarını destekleyen gelişmiş teknik özellikleriyle DVD filmlerinizi bile kulaklığınızla gönül rahatlığı içerisinde seslere doya doya izleyebilirsiniz.

Son olarak tüm bu muhteşem özelliklerine ilave olarak ürünün bir milyara yaklaşan bir fiyatı olduğunu söylemek zorundayım. Ne diyelim elçiye zeval olmaz:))

http://msn.estore.com.tr/estore/product.asp?sku=EK02905&dept%5Fid=43080004&bid=&mscssid=U963CH3WNP909P5JX6LDF9CTCDRPDR5B&uid=

Hoşcakalın..!

 
Toplam blog
: 410
: 3283
Kayıt tarihi
: 13.04.06
 
 

Bilgisayar, elektronik, internet alanındaki son gelişmeler. Tüketici elektroniğindeki trendler. Otom..