Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Eylül '11

 
Kategori
Siyaset
 

Kaç adet mi, tane mi?

          Tam 30 senedir 30 binden fazla vatandaşımızı kaybettiğimiz pkk terörü dün başkentin göbeğinde sivil vatandaşlarımızı hedef aldı. Başbakanımız Afrikada arap baharını yellerinde gezinirken 3 adet vatandaşımız (bu tabiri bu ülkenin bakanı kullanıyor ben değil) teröre kurban gidiyor. Bugün Bitliste genç bir polis adayımız ve Siirtte de 4 bayan vatandaşımız polis oldukları zannedilerek hedef oldular. Allah'tan hepsine rahmet geride kalanlara sabırlar yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum.

       Başbakanımız ülkemizin sorunlarını halletmiş gibi Filistin ile uğraşıyor. Yetmiyor Libya'ya Tunus'a ve Suriye'ye ileri demokrasi götürmeye çalışıyor. Kendisini Kanuni Sultan Süleyman ile mi yoksa Fatih sultan Mehmet ile mi özdeşleştiriyor bilemiyorum. Acaba bugüne kadar teröre kurban verdiğimiz şehitlerimiz için Filistinden suriyeden libyadan tunusdan ülkemize başsağlığı mesajı iletildiğini duyan gören var mı?

       Aynı söylemleri Cumhurbaşkanımız için de geçerli. Ağızlarından düşüremedikleri Filistin gazze meselesi kadar pkk meselesini düşünmediklerini düşünüyorum. Bir de yalandan açıklamalar yapan terör örgütününn meclisdeki temsilcileri artık bu timsah gözyaşlarından vazgeçsinler. Hiç bir kendini biler Türk vatandaşı onların bu açıklamalarını ciddiye almıyor.

       Şehitler ölmez vatan bölünmez sloganı artık hiç bir şey ifade etmez oldu. Ama yine de bir avuç çapulcu bu ülkeyi bölemeyecektir.

 
Toplam blog
: 227
: 240
Kayıt tarihi
: 01.02.09
 
 

1972 Antalya doğumluyum. Elektronik Teknikeri olarak bir tekstil fabrikasında çalışıyorum. Evli v..