Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Mayıs '18

 
Kategori
Elektronik
 

Kaç Saat Elektronik Cihaz Kullanılır?

Kaç Saat Elektronik Cihaz Kullanılır?
 

Elektronik cihazlar; günümüzde bizlere birçok konuda yardımcı olan aletler olarak görülmektedir. Her ne kadar da faydalı olsalar bile, kullanılan zamana bağlı olarak zararlı da olabilmektedirler. Kullanım ömürleri, kullanım amaçları, kullanılan saat oranında hayatımıza yeterli derecede girmiş olarak kabul görmektedir.

 Elektronik Cihazların Faydaları
 Elektronik cihazlar; bizlere yardımcı oldukları gibi, aynı zamanda birçok fayda sağlamaktadırlar. Endüstriyel olarak, tıbbi olarak düşünüldüğünde faydalı olan kısımlar öne çıkmaktadır. Tıp alanında ameliyattan anesteziye, yoğun bakımdan acil servise kadar birçok alanda karşımıza çıkmaktadır. Hastaların sağlıklı olup olmadıklarını bu cihazlar sayesinde görebilmekteyiz. Endüstri alanında ise; sanayide kullanım olarak düşünüldüğünde demir kesimiyle uğraşan birinin, bu işi kısa sürede zorlanmadan bitirebilmesi için destek rolündedir.

 Elektronik Cihazların Zararları
Elektronik cihazların zararlarını unutmamak gerekir. Birçok alanda, elektronik ile uğraşılan dallarda bile bu cihazların zararlarını görebilmekteyiz. Radyasyon etkileri ön plana geldiği zaman yüksek oranda zararlı olabilmektedirler. Bu tarz durumlarda önlem alınmasında fayda vardır. Elektronik ile uğraşan uzman kişiler bu konuda yeterince bilinçlendirilmeli ve sonuç olarak bu konuda yeterli bilgi düzeyine ulaşmalıdırlar.

 Elektronik Cihazlar Ne Kadar Süre Kullanılmalı?
 Bu konu başlığı uzman görüşler doğrultusunda işlendiği zaman karşımıza iki sonuç çıkmaktadır. İlk olarak değinilen konu; elektronik cihazların kullanım ömrü olmaktadır. Elektronik cihazları ne kadar uzun süre kullanacağımız, bizlerin kullanım alışkanlıklarına göre değişkenlik göstermektedir. İkinci olarak değinilen konu; elektronik cihazları gün içerisinde ne kadar kullanmalıyız? Bu soruya uzmanlar, kendinizi rahat hissedebileceğiniz zamana kadar kullanabilirsiniz önerisini sunmaktadır. Kendinizi ne zaman rahat hissediyorsanız, mutlu olduğunuzu, sağlıklı olduğunuzu düşünüyorsanız o zamana kadar kullanma durumu görülmektedir. Unutulmaması gereken en önemli kısım ise, kullanılan cihazın cinsi ve bedene olan yakınlığı olarak görülmektedir.

 

 
Toplam blog
: 3
: 107
Kayıt tarihi
: 20.01.17
 
 

Londra'da Pazarlama yönetimi üstüne eğitimimi tamamlayıp, Türkiye'de 10 yıldır Pazarlama sektörün..