Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Ağustos '15

 
Kategori
Güncel
 

Kaçak yazarlar!

Bazı gazete ve sanal medyada yazan köşe yazarları sessizce köşelerinden uzaklaştı ya da uzaklaştırıldı! Ne oldu da gözden, gönülden düştüler?
 
İşin aslı insanların değerlerine saldıran hiç kimsenin yeri garanti değildir. Sevgisiz, samimiyetsiz ve seviyesiz yazıların sahipleri elbet hak ettiğini bulur!
 
Ama bugün ama yarın tarih her türlü kepazeliğin sorumlularını cezalandırır!  Bazıları yazdıklarını siler ve üzerine “üç kulhuvallah bir elham”  okuduklarında sanki tüm günahlarından arınmış gibi ortalık yerde dolaşır! 
 
Bazıları çok hevesli görünür ama kaçarken (!) yazdıklarını silecek vakti bile olmaz. Sanki sanırsın adam öldü! Adam yer yarılıp içine girmiştir  piyasada yok!
 
Çok severim takip etmesini ve ilk fırsatta alacaklarını iade ederim kendilerine (!) Yazarlık ya sessiz çoğunluğun dili olmaktır ya da nifak tohumu ekenlerin, suçluları koruyanların kullandığı bir yol. İftira, kin, kinaye kusnuk kadar iticidir.
 
Bu günlerde sahipleri kendi pislikleri (kusnukları) içinde boğulmamak için köşe bucak kaçmaktalar! Acındırmayın kendinizi dürzüler, elbette tarih sizi cezalandıracak! Haksızlık ettiğiniz insanların vebali yakanızı bırakmayacaktır.
 
M.Talip Girgin
 
Toplam blog
: 438
: 826
Kayıt tarihi
: 07.01.07
 
 

Milliyet Blog'a hangi vesile ile kayıt olduğumu doğrusu hatırlamıyorum!  Bende birçoğunuz gibi ya..