Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Nisan '07

 
Kategori
Tiyatro
 

Kaçırmayın

Kaçırmayın
 

Keyifli zaman geçirmek, günün stresinden uzaklaşmak ve kahkahalar ile gülmek istiyorsanız bu oyunu kaçırmayın.

Sadri Alışık Tiyatrosu tarafından sahneye konulan oyunun adı; “Bu Aşkta Bi’şey Var!”

Yazan – Yöneten : Çetin Akcan
Dekor : Pierre Cornemau
Kostüm : Çolpan İlhan

Oynayanlar
Sibel Turnagöl, Cengiz Küçükayvaz, Melih Ekener, Levent Ünsal, Melda Gür, Özgür Özgülgün, Ortans Kıvanç, Atilla Sarıhan, Başak Koyuncuoğlu

Hemen hemen tüm komedi oyunlarında olduğu gibi bu oyunda da yanlış anmalar ve bu yanlış anlamalar sonucu olayların içinden çıkılmaz hale gelmesi yer alıyor.

Her şey 10. evlilik yıldönümünü kutlayacak Hakan ve Selin’in birbirlerine sürpriz yapmaya çalışması ile başlıyor. Bir yanda Selin’in sürpriz parti hazırlıkları diğer yanda Hakan’ın kendisinden gizli yapılanları, eşinin kendisini aldattığı şeklinde yorumlaması. Devamı mı? Devamı tabii ki oyunda.

Sürpriz parti hazırlamanın ne kadar zor bir iş olduğu tecrübe ile sabitlendi. Bu sene eşimin doğum gününde sürpriz bir parti yapmaya karar verdim, uygulamaya koyma konusundaki yardımları için Dilayla’ya bir kez daha teşekkür ediyorum. Eve genellikle aynı saatlerde geldiğimiz için işim daha da zorlaştı. Arkadaşlar arandı, ulaşılamayanlar oldu tabii stres biraz daha arttı. Nihayet hepsinden tamam geliyoruz teyidi alındı. Sıra yiyecek organizasyonuna geldi, siparişler verildi. Eve her zamankinden gecikmeli gitmeler için suç İstanbul trafiğine atıldı. Derken beklenen akşam geldi. Koşturma içinde hazırlıklar tamamlandı. Yüzündeki o şaşkınlık ve mutluluk ifadesini görmek yaşadığım tüm telaş ve strese değdi doğrusu.

Neyse ki benim sürpriz parti organizasyonumda olaylar oyundaki gibi çığrından çıkmadı.

 
Toplam blog
: 67
: 1640
Kayıt tarihi
: 18.10.06
 
 

Biz Tiryaki ailesi gezmeyi ve gördüğümüz yerlerin fotograflarını çekmeyi çok seviyoruz. Blogumuzda, ..