Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Sabiha Rana Melekler Yüreğinizden Öpsün

http://blog.milliyet.com.tr/sabiharana

14 Eylül '09

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Kader Mahkumlarına Yardımeli

Kader Mahkumlarına Yardımeli
 

-


KADER MAHKUMLARI DERNEĞİ’NDEN TUTUKLULARA YARDIMELİ

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Beylikdüzü Ramazan etkinlik alanında bir dizi inceleme yaparak, bilgi alışverişinde bulundu.

Etkinlik alanında incelemelerde bulunan Başkan Uzun, Kader Mahkûmları Derneği standında dernek başkanı Necdet Yüksel’den bilgi aldı. Yüksel, 6 yıldır derneğin başkanlığını yaptığını belirterek, “Dernek olarak, ceza evlerinde yatan kader mahkûmlarına nasıl yardımcı olacağımızı düşündük. Bu insanları günümüz dünyasına ne şekilde entegre edeceğimizi araştırdık. Bu manada derneğimizi tanıtmak için Beylikdüzü’nde ramazan etkinliklerinin yapıldığı alanda bir stant kiralayarak, çalışmalara başladık. Halkımız bu konuda duyarlılığını göstererek, bizlere yardımcı olmaya çalışıyor. Bizler halkımızın okumadığı kitapları ve giymediği giysileri alıyor, bunları Türkiye’deki bütün ceza ve tutuk evlerine gönderiyoruz” şeklinde derneğin faaliyetlerini anlattı.

Toplum olarak herkesin birer potansiyel mahkûm adayı olduğunu kaydeden Başkan Uzun, “Bizler de belediye olarak elimizden geldiği ölçüde, sizlere yardımcı olmaya çalışacağız. Çünkü ceza ve tutuk evlerinde yapılabilecek en güzel iş, kitap okumaktır. Buralarda yatan kader mahkûmlarını kitap bağışıyla en güzel şekilde topluma kazandırmış olacağız. Buradan tüm kader mahkûmlarına sizin aracılığınızla geçiş olsun diyorum” diye konuştu.

Kaynak bilgi ve fotoğraf Beylikdüzü Belediyesi Başkanlığından tarafıma ulaştırılmıştır.. Teşekkür ederim..

''Melekler yüreğinizden öpsün''

Sabiha Rana

 
Toplam blog
: 1989
: 4996
Kayıt tarihi
: 26.10.06
 
 

Gazeteci - Yazar (NLP Uzmanı - İlişki ve Yaşam Koçu) Yaşarken dünyayı dolaşmayı, topraktan güneşe..