Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Ocak '17

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Kadife Botlar 2017 Ayakkabı Trend Listesinin Favorisi

Kadife Botlar 2017 Ayakkabı Trend Listesinin Favorisi
 

Kadife botlarla hazırlanan etkileyici kombinler sokaklara ışıltı katıyor...

2017 kış kadın modasının öne çıkan en önemli trendlerinden birinin kadife olduğunu pek çok yazımda sizlerle paylaştım. Kadife ceket-pantolon takımlar, kadife elbiseler ve kadife bluzlar derken, şimdi sırada kadife botlar var. İddianın tek parçada toplanmasını seven kadınların özellikle denemesi gereken stillerden olan kadife botlu kombinler, 2017 kış sokak modasında popüleritesini arttırmaya devam ediyor.

Gündelik hayatınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz kadife botları ne tarz kombinlerle kullanabileceğinizi birlikte incelemeye ne dersiniz? İddianızı ayaklara taşımanın en kolay yollarından biri olan kadife botlarla oluşturulan göz alıcı kombinler için okumaya devam edin. :)

Çılgın denimin asaletli kadife ile buluşması ne kadar tezat yaratabilir?

Modada sınırları zorlamak gerekli. Yaratıcılık tam da bu noktada zirveye ulaşıyor. Denim gibi rahat ve spor bir kumaş türünün, içinde zerafet, asalet ve feminenliği barındıran kadife ile buluşması etkileyici değil mi? 

RESİM - 1

Kombininizde seçtiğiniz bir rengi kadife botlarınıza da taşıyın!

Çok renkli bir kombin tercihi yapmıyorsanız, kazağınızın ya da bluzunuzun tonlarında bir bot seçebilirsiniz. Bu seçim hem kombinde bütünlük sağlayacaktır hem de kombininize hoş bir hareket katacaktır. 

RESİM - 2

Kombindeki tüm hareketi botlarınıza taşıyın, sonuçtan memnun kalın!

Tek parçada iddialı olmayı sevenler için çok ideal bir kombin. Ayakkabı dışında kombininizde olabidiğince yalın ve tek renk parçalar seçin, kombininizi çarpıcı bir çift kadife botla patlatın!

RESİM - 3

Kombininiz tüm gücünü kadifenin ışıltılı dokusundan alsın!

Parlak kadife bir bot tercihi yaparsanız, kombininize ışıltılı bir hava katarsınız. Bu ışıltı da tüm görüntünüze kolaylıkla yansır, unutmayın. En sıradan parçalar dahi bu botlarla eşsiz görünecektir.

RESİM - 4

Baştan aşağı maviyi denemeye ne dersiniz?

Mavi tonları farklı kumaş türleriyle buluşunca, bir başka parlıyor. Yine sınırları zorlayan, etkileyici bir kombin, mavinin gücüyle daha da baskın bir hale geliyor. Gece davetleri için ideal ve farklı bir seçim olabilir. :)

RESİM - 5

Kadife botlarla hazırlanan diğer kombin örneklerini görmek ve ilham alacağınız sokak stilleriyle alışveriş öncesi hoş bir yolculuk yapmak için, sizleri blogum "PIMOOD" a bekliyorum.

 
Toplam blog
: 188
: 221
Kayıt tarihi
: 14.04.14
 
 

Ben Pınar. Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünü bitirdikten s..