Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Murat GÜLCEK - Yakamoz35

http://blog.milliyet.com.tr/gulcek

26 Ocak '09

 
Kategori
Futbol
 

Kadıköy' de ses yok

Kadıköy' de ses yok
 

İkinci yarının ilk maçı yada ilk yarının gecikmeli son maçı oynandı bugün Kadıköy’de. Ama ne maç. Bu maçı ilk yarı bitmeden oynasaydık kesin kazanmıştık. Çünkü son haftalar takım havasını yakalamıştı. Tatil dönüşü derbi maç ağır oldu doğrusu…


Maç haftanın en iyi maçıydı. Diğer takımların hepsinin maçı basiretsiz geçti. Bu maç 0 – 0 berabere bitmesine rağmen oldukça keyifliydi. Bazı dakikalarda Trabzonspor oyuna hakimdi bazı dakikalarda da Fenerbahçe. İki takımında kalecisi iyi gününde forvetleri kötü günlerindeydi. Gerçi bizim forvet hep kötü gününde ya hadi neyse.


İspanyol çilesi verdi Allah bize bu sene. Çek çek bitmiyor. Biri ilerde biri geride diğeri kenarda. Atsan atılmıyorlar satsan satılmıyorlar. Ne yapacağımızı biz bile şaşırdık.


İlk yarıda kaçan fırsatları değerlendiremeyince, Trabzonspor’un istediği olmuş oldu. Hakem klasik Türk hakemi niteliğinde maç yönetti. Hakemler hakkında her maçtan sonra aynı eleştirileri yapmaktan sıkıldım.


Dede’nin Alex’in yerine Jusico’ yu almasından sonra Fenerbahçe daha şuursuz oynamaya başladı. Dede bunu göremiyorsa o gözündekileri de değiştirsin bir zahmet. Artık Guiza’nın kulübede oturma vakti geldi. Böyle şey görülmüş duyulmuş değil. Buna resmen torpil derler !!! İspanyol diye adam banko oynuyor takımda, olacak şey değil. Yönetimin bu konuda dedeyi uyarması lazım. Dede unutuyor bazı şeyleri arada bir yönetimin kulağına fısıldaması gerekiyor. Bu gün Semih’ i unuttuğu gibi. Yardımcısı dedeyi dürttü “hocam maç bitiyor bu çocuğu ne zaman alacağız” diye. Ondan sonra düştü jeton. Semih ısınmaktan zaten yoruldu son sekiz dakika kalmış alsan ne olur almasan ne olur ???


İnşallah diye diye buralara kadar geldik. Fakat takım iyi gitmiyor işte. Aksayan yönleri belli İspanyol’lar. Bence artık ileride Semih ile İlhan oynamalı. Jusico’nun yerinede Deniz. İlk maç itibarı ile güzel şeyler yazmak isterdim. Fakat güzel bir mücadele olsada beni tatmin etmeyen bir oyun oynadı Fenerbahçe. Yitirilen iki puanın arkasından el sallamaktan başka seçenek bırakmadılar bize. Dolu dizgin giden Sivas’ a yetişebilir miyiz ? Bilemiyorum…


Diğer maçlarda lehimize goller görmek ve kazanarak güzel şeyler yazmak ümidiyle…Sevgiler…

Murat GÜLCEK

Bu blog Canlı Maç Anlatımı sayfamızda da yayınlanmaktadır

 
Toplam blog
: 150
: 1014
Kayıt tarihi
: 25.04.07
 
 

İzmirliyim;Şehrimi ve ülkemi seviyorum.Yaşamayı seviyorum. Eğlenmeyi, eğlendirmeyi seviyorum..