Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Nisan '09

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Kadın… şarkı ve çiçek

Kadın… şarkı ve çiçek
 

Kadın… şarkı ve çiçek


Davetkar çapkınca bir gülüş, çapkınca duygulara bir kıvılcım. Bir kadın, bir erkek ve kaçamak bakışlar. Ve aynalarla dolu bir koridorda, fısıltıların eşliğinde masum bir aşk başlar.

Bir şarkının sözlerinde veya bir melodinin tınısında karıncalanmaya başlar kalbiniz, gözleriniz ise parlıyordur mutluluktan. Şarkınız, yaşamınıza mırıldanır. Ve duygularınız hissettiğiniz gibi dans etmeye başlar hayatla. Vazoda duran bir çiçek gibi.

Tutku ile hissedilen bir çiçek. Renk renk ve renklerinde saklı bir kadın. Suskun, cilveli, işveli bir kadın. Ve dikenleri de olsa her çiçek; saflıktır, sevgidir, sevinçtir, dostluktur, hatırlanmaktır, zarafettir, saygıdır, masumiyettir, içtenliktir ve aşktır.

Aşk; ansızın hayatınıza girdiği o andan öncesi yok. Birden bire içinize dolup, sizi yüreğiniz, bedeniniz, düşünceleriniz, ruhunuzla teslim alan, utangaç bir bakışın gözlerinize yerleştiği bir duygu.

Kadın, şarkı ve çiçek triosu ile başlarsınız “aşk” bilmecesini çözmeye, bir masal düşlemeye. Her şeyden soyutlarsınız kendinizi. Sadece bir müziğin tınısında veya şiirlerin satır aralarında “sen” ile dolu bir dünya kurarsınız kendinize.

Masal hayallerinize, hayaller şiirlerinize, şiirlerinize ise aşk mısraları düşer. Bazen bir özlem, bazen bir yalnızlık, bazen de sıcak bir sarılış ama tutkuyla dolu dolu duygular. Diğer gecelerinde olduğu gibi bu gece de, sonraki gecelerde düşüncelerinde, rüyalarındadır.

Bir kadın, şarkının notalarında, çiçeğin kokusunda saklı. Ve ıssız, bencil ve utangaç bir bakış ile içinizdeki şarkının bitmesine müsaade etmeden aşkın keşfine bir bilet.

Sıcak ve içten bir sarılış (duygularına), bir gülümseyiş(gözlerine), bir dokunuştur (kalbe).


Foto: internet

 
Toplam blog
: 110
: 811
Kayıt tarihi
: 12.03.07
 
 

Hayatta iki şey vardır; masallar ve sonuçlar. (Erol Aslan)      ..