Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Kasım '13

 
Kategori
İlişkiler
 

Kadın avcısı

Kadın avcısı
 

Bi şu adama bakın, bi de bana!... Benden kadın avcısı olur mu hiç!


Bugün telefonda sohbet ettiğim, Milliyet Blog'un çok sevdiğim bir kadın yazarı; bana " Kadın Avcısı! " dedi.

Kadın avcısı ne demek? Kadınları baştan çıkaran erkek!

İyi de... Yıllardır kadınlar hakkında bildiği, gördüğü, öğrendiği ne varsa yazan, anlatan birinden, kadın avcısı olur mu? Hiç sanmam doğrusu.

İyi bir avcı; ister kadın avlasın, ister başka bir canlı... Kendini deşifre edecek avcılık sırlarını anlatır mı?

Ama laf aramızda... Bu yakıştırmayı duyduğumdan beri düşünüyorum. Benden kadın avcısı olur mu?

Tipik bir kadın avcısı için önemli olan, etkilediği kadın sayısını sürekli arttırmak, ağına düşürdüğü, kendisine hayran bıraktığı hatunlardan oluşan  flört koleksiyonunu an ve an zenginleştirmektir!

Klasik bir kadın avcısı, gözüne kestirdiği kadına, ilk andan itibaren taktik, strtatejik davranışlarla ve etkileme güdüsüyle yaklaşır. İyi bir kadın avcısı, yetenekli bir imaj cilacısıdır aynı zamanda. Onun foyasını ancak adam gibi adamlar ortaya çıkarır.

Avının cüzdanına göz dikerse; her davranışı para odaklı olur. Kendine aşık ettiği kadına, onu söğüşlediği oranda yüzünü gösterir.

Kimi kadın avcısı da, aşk platoniğidir. Uzaktan sevmeye, sadece etkilemeye, anlık kur yapmaya meyillidir. Onu kendi haline bırakmak gerekir! İlişmeyin platoniğime! Kendi halinde eğlensin!

Kadın avcılarının alayı maymun iştahlıdır. Kadınlarla uzun süreli ilişki kurmayı, gerçek duygusal birliktelikler yaşamayı asla beceremezler.

Onların bazıları da; eşe dosta, erkek arkadaşlarına hava atma aracı olarak kullanır kadın avcılığını... Bu Tipitip'lere tek kelime etmeye değmez! Bu adamlar, mahrem özürlüdür çünkü!

Kadın avcısı; yaş sınırı tanımaz, toplumsal sınıf ayırmaz, kadının entelektüel seviyesini, aklını, zekasını, yaşam felsefesini zerre umursamaz. Sade skor peşindedir. Ya öptüğü kadınların çetelesini tutar, ya da mesela, birlikte olduğu kadınların eşyalarını, fotoğraflarını biriktirir. Gerçek aşkın yabanisi olduğundan; her yalnız kaldığında, harcadığı kadınlardan biriktirdikleriyle avunur! Vah zavallım, vah!

Kadın avcısının en büyük böbürlenmesi, " Ben ne adammışım be! Bütün kadınlar bana hasta! " türünden cümlelerden oluşur. Kendinden çok, etkilediği kadınların listesiyle ilgilidir kadın avcısı...

Narsisttir... Ben merkeziyetçi... Kibirli... kendini beğenmiş... Kendine güven gösterileri; çok abartılıdır. Ve o güvenin, gerçek kişiliğiyle pek bir alakası da yoktur aslında. O, hindi gibi kabarmayı bilir sadece!

Kadın avcısı, çok iyi bir poker oyuncusudur belki... Ya da tam bir dans virtiözü... İyi olduğu şeyi çok iyi, hatta mükemmel yapar. Ancak tek yönlüdür marifeti... Çok yönlü, çok yetenekli kadın avcısı, çok nadir rastlanan bir insan türüdür! Haberiniz olsun!

Kurnazdır... Baştan hesapçı... Ve İflah olmaz bir kumarbaz... Her oyununda, kadına karşı kendini riske eder. Ve bütün hasta kumarbazlar gibi, kaybetmeye tahammülü yoktur. Abartılı egosu; hazım kapasitesini geliştirebilmesinin önündeki en büyük engelidir.

Her hareketi kontrollü olup, doğallıktan, kendi olmaktan çok uzaktır kadın avcısı... Hırslarıyla kompleksleri,  eliyle ayağını birbirine karıştırır bazen...

Duygusal hafızası çok zayıftır. Birlikte olduğu kadını çabuk unutur. Kadın duyarlılığına olduğu kadar, insan yaradılışına da Fransız kalır kendisi! Aaa-maaaan! Fransız'lığının hayrını görsün! 

Risk almayı sevmez. Kendinden başkasını dinleyemez. Dertli insandan, hele hele kadınlardan; fellik fellik kaçar kadın avcısı... Vurdumduymaz bir kaçaklığı, yaşam boyu sürdürür kadın avcısı...

Elbise değiştirmekle sevgili değiştirmeyi aynı şey sanır! Aşık olmayı bilemediğinden, beceremediğinden; yalnız aşık etmeye proglamlanmıştır robotik kalbi!...

Duyamaz, düşünemez ve hissedemez. Taş kalpli bir gönül öğütücüsüdür kadın avcısı...

Hayatındaki kadınlardan, bir tek anasını sever; o da belki!...

Adı üstünde. Kadın avcısı işte! Klasik avcı, duvara astığı hayvan postlarıyla, kadın avcısı; öptüğü, kırdığı, döktüğü kadın sayısıyla ölçer başarısını!... Başarısını sevsinler!...

Daha anlatırım da... Bugünlük bu kadar yeter!

 Ben ne olduğumu biliyorum ama... Bütün bu anlattıklarımdan sonra, bi de sana sorayım istedim.

Sence ben, kadın avcısı olabilir miyim?

Not: Yazıda kullanılan görsel internetten alınmıştır.

 

 
Toplam blog
: 1349
: 1777
Kayıt tarihi
: 30.01.11
 
 

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler veTanıtım, A.Ö.F. Adalet Yüksek Meslek ..