Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Nisan '21

 
Kategori
Güncel
 

Kadın Cinayetini Savunan Kadın

Cinayete kurban gidenler kendileri olduğu için kadınların kadın cinayetleri konusunda duyarlı oldukları düşünülür ama tabii ki bu doğru değil.

Kadın cinayetlerine karşı olmayan erkekler vardır, malum. E şimdi kadın da erkek de sonuçta insan; yani bu ikisinin tavrı davranışı aşağı yukarı aynıdır.

Kadın cinayetlerinde olduğu gibi kadınların da erkekleri öldürmeme nedeni böyle şeylere karşı olmaları değil yapılarının uygun olmayışıdır.

Değilse kadın katili erkekler gibi öldürmek gerektiğini düşünen kadınlar da vardır.

Hatta bir mobil hat sohbetinde yurtdışındaki bir kadın bayağı bayağı cinayetleri savunuyordu. Kadın evine yuvasına bağlı olmak zorunda. Çocuklarını düşünerek yuvasını dağıtamaz( ayrılamaz) ve aile şerefine leke getirecek davranışlarda bulunamaz gibi şeyler söylüyordu.

Bunlara uymazsa ne yapılır dediğimde gereği yapılır demiş, erkek açısından sorduğumuzda ise cevap vermemişti.

Erkek olsun kadın olsun toplumun üçte birinin kadın cinayetlerine karşı duyarsız olduğunu söyleyebiliriz. Ancak konunun hassasiyeti nedeniyle elbette açık etmezler.

Kendisi de kadın kadınların öldürülmelerine niye karşı olmasın diyoruz ama maalesef katı ahlak kurallarıyla yetişmiş bazı kadınlar böyledir.

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..