Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Haziran '18

 
Kategori
TV Programları
 

Kadın Dizisi Sezon Finali

Kadın Dizisi Sezon Finali
 

Kadın


Doruk "BABA" dedi ve final yaptı sevilen dizi. Bol acılı bir çiğ köfte gibi Kadın dizisi. Hem dilini yakıyor hem de tadından mest ediyor. Nisan ve Doruk değme sanatçılara taş çıkarır halde rollerini yapıyorlar. Nisan'ın "Dorukcuğum" diye başlayan o sımsıcacık cümleleri yüreğimizi ısıttı.

Sarp'ın Şirin yüzünden vapurdan düşerek öldüğünü düşündüğümüz bölümler boyunca, Bahar ve çocuklarının sefaletine acıdık, gözyaşı döktük. Şirin'e diş biledik, onun o kıvırcık saçlarından tutup çekmek istedik. Hatice'nin dip boyası gelmiş saçlarına gıcık olduk, Bahar'a annelik yapmamasına sinirlendik. Enver'in kibarlığı ve merhametine şapka çıkardık. Arif'in Bahar'ı ve çocukları sevip kollamasına mutlu olduk.  Bahar'ın mutluluk oyunu bana 1998 yılında "Hayat Güzeldir" sinema filmini hatırlattı. Filmde, İkinci Dünya Savaşı’nda bir baba oğlunu tüm olumsuzluklara rağmen umut aşılıyordu oğluna çeşitli oyunlar oynatarak.

Dün akşamki sezon finalinde şunlar yaşandı; Enver’in hastaneye kaldırıldığını öğrenen Bahar büyük bir paniğe kapılır. Sarp ile karşılaşan Hatice ise bütün suçun Sarp’ta olduğunu düşünmektedir. Bahar, Arif’in itirafından sonra ona daha yakın davranmaya başlar. Arif’in ise Bahar’a olan sevgisi ise her geçen gün daha da artmaktadır. Şirin babasının başına gelenlerden dolayı kendini suçlar. Sarp’ı kaybetmekten korkan Pırıl, tüm olanlardan sonra Sarp’ı tekrar Amerika’ya gitmek için ikna etmeye çalışır. Sarp’ı ise büyük bir sürpriz beklemektedir.

 

 
Toplam blog
: 306
: 1007
Kayıt tarihi
: 29.01.08
 
 

Çevre Mühendisiyim. Kitap okumayı, film izlemeyi, yazı yazmayı seviyorum. 2 erkek çocuk annesiyim..