Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Kasım '06

 
Kategori
Futbol
 

Kadın gözüyle futbol

Kadın gözüyle futbol
 

Kadınlar genellikle erkeklerin futbola olan düşkünlüklerine anlam veremez en klasiğinden "Ne buluyorlar futbolda, 22 adam bir topun peşinde koşuyor işte" diyerek futboldan ne anladıklarını ifade ederler. Son yıllarda bayanların da futbola ilgisi farkedilir şekilde arttı aslında. Kadınlar da artık 22 kişinin neden o bir tanecik topla uğraştıklarını öğrendi. Ama hala eşiyle, sevgilisiyle bu konuda tartışan çok çift var. Eskiden sadece futbolu izlemeleri, sadece futboldan bahsetmeleri sorun yaratırken şimdilerde bir de futbol maçları sonrası oynanan futbolu ve futbola dair ne varsa bir sürü futbol adamı tarafından yorumlanıp tartışılan televizyon programları sorun yaratmaya başladı. Bazılarının sabaha kadar sürdüğü bu programlar bir çok erkeği esir almış durumda. Şimdilerde digitürk gibi futbolu satın alarak seyredebildikleri kanalları yoksa ya da maça gidemedilerse mecburen yorumlarla birlikte maçın özetini, golleri falan ancak bu televizyon programlarında izleyebiliyorlar.

Ayrı takımlardan beş altı adamın bir araya gelip bir posizyon için altı ayrı fikir yürüttüğü tartışma programları erkeklerin futbolla ilgili yeni takıntısı olmuş durumda. Kadınlar artık eşlerinin ya da sevgililerinin sadece 90 dakika süren maçları izleyip sonra kendilerine zaman ayırmalarını özlemeye başlamış durumdalar. Eskiden 90 dakika fazla gelirken şimdi saatlerce süren 90 dakikalık maçı 180 dakika veren ve yorumlarla birlikte uzadıkça uzayan bu programlar kadınların yeni kabusu halinde.

Futbolu sevip, ilgi göstermeye başlayan, sevdiği erkeğin sevdiği şey ile ilgilenerek sevdiğini memnun eden kadınları tekrar futboldan soğutmaya başlayan bu tür programların kaldırılması ya da saatlerinin kısaltılması dileğiyle...

 
Toplam blog
: 144
: 2928
Kayıt tarihi
: 30.10.06
 
 

İzmir Cumhuriyeti'nde yaşıyorum... Sarmaşık Sanat Atölyesi'nde ebru sanatı ile uğraşıyorum. En es..