Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Ekim '09

 
Kategori
Güncel
 

Kadın kaşınırsa döveceksin

Kadın kaşınırsa döveceksin
 

“İşadamı Serhat Türkkan şirketine ortak yaptığı eşi Arzu Yanardağ hakkında kadınları kızdıracak açıklamalarda bulundu. Evlenmeden önce Yanardağ'ı tekme tokat dövdüğü haberleri çıkan Türkkan, şiddet uyguladığını gizlemedi.

Kıskançlık yüzünden ünlü oyuncuyu dövdüğünü itiraf eden Türkkan, "Dayak cennetten çıkmadır. Kadın kaşınırsa döveceksin. Arzu dayak yedikten sonra akıllandı. Şimdi iyi bir eş, çocuğuna iyi bir anne oldu. O zamanlar dövdüğüme hiç pişman değilim. Mutluluğumuzu o attığım dayaklara borçluyuz" dedi.(Kaynak:Milliyet)

Haberi okuduğumda önce güldüm, çok komikti.

Gerçek olamayacak kadar komik ve saçma…

Beyefendi mutluluğunu attığı dayaklara borçluymuş!

Ben bu zat-ın, "mutluluk" kelimesinin anlamını bildiğine inanmıyorum. Bunu söylemek çok şık gelmiyor ama yine de söyleyeceğim,

Kadınını sevemeyen erkek döver!

O yüzden ortalığa çıkıp da, “karımı döverek adam ettim” gibi zavallı açıklamalarla gündeme gelmeye çalışmayın. Rezil olursunuz da kadınınızı rezil ettiğinizi sanırsınız Allah muhafaza…

Adam dayak nedenini de kıskançlık olarak açıklamış.

Karısına mı kendine mi güveni yok önce otursun da bunu sorgulasın. Kendinden emin olan insanlar güven sorunu yaşamazlar.

Ne zaman kendilerine olan güveni kaybederlerse işte o zaman karşı tarafı suçlamaya başlarlar. Hatta attığı dayaklarla övünür hale gelirler.

Aslında bu açıklama bir suç duyurusu niteliğinde.

Tabii bizim ülkemizde, “kocasıdır, döver de söver de” mantığıyla hareket edildiği için şikayet edilse bile sonuçsuz kalır.

Sonrasında sokak ortasında kadınlar öldürülür de, adı “Mukadderat” olur!

 
Toplam blog
: 77
: 454
Kayıt tarihi
: 04.04.09
 
 

Serçe kuşları ötüyor. Mevsim Temmuz. Doğum tarihim de bu aya denk düşmüş. İstanbul Anadolu yakası..