Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Nisan '15

 
Kategori
İlişkiler
 

Kadın seks yapalım diyemez; bu da sevişmenin erkek ne zaman isterse o zaman olacağı anlamına gelir

Kadın seks yapalım diyemez; bu da sevişmenin erkek ne zaman isterse o zaman olacağı anlamına gelir
 

Kadının canı seks yapmak istiyor kocasına/sevgilisine “sevişmek istiyorum” diyemiyor.  Hareketleriyle belli edermiş. Ne yapar mesela? Kocasına sokulurmuş filan. Kadının onuru yok mu, niye kedi gibi sırnaşsın “nolur canım çekti, beni sev diye yalvarsın”

“Böyle olmuyor, erkeklerin aklı fikri şeyinde zaten; yalnız kaldılar mı… Kadın kocasıyla/sevgilisiyle yalnız kalsın yeter”

Böyle de olmuyor… Erkeklerin hepsi bir değil ki. Kimi netameli. Eşref saati de değilse…

Aşkın saati için rüzgârın esmesi nasıl beklenir; ya hiç esmezse… Kerim Korkut’un hayata ve dünyaya müdahale etme zorunluluğu doğmuştur! Böyle şey olmaz çünkü. İçimde arzu dağları yarıldı, erkek efendinin gönlünün olmasını bekleyeceğim!

Aşkın saati yoktur. Üstelik erkek de kadın da birbirlerini aynı zamanda arzulamayabilirler. Bir de kadın erkeğin keyfini beklerse… Mazeretler de var üstelik. Kocanın/ sevgilinin canı ne zaman sevişmek isterse o zaman seks yapacaksın. Peki, ben o zaman istemiyorsam… Seni tekrar istemesini bekleyeceksin.

“Ama Korkut bugüne kadar bundan dolayı bir sorun çıkmamış”  Kadın boynunu büküp oturmuştur da ondan. Sen nasıl istiyorsan kadın da ister. Senin isteğin istediğin zaman, kafana göre kadın ne zaman gel dersen… Aranızda soğukluk var, fazla sevmiyorsun, ya da zaten ihtiyacını dışarıda görüyorsun… Kadın ne yaparsa yapsın!

Bilinmiyor ama kadınların en önemli boşanma nedenlerinden biri bu “kocam benle yatmıyor” Ya da eşinle yatmayı görev olarak görüyorsun; kadın anlıyor.

Erkek affedersin şeaptığı zaman “gel kız buraya” diyor. Kadın sevişmek istediğinde erkeğin gözlerine bakıyor.

Kim bu salakça düzeni kuran/ kurgulayan! Allah’ın emri falan mı? Erkek nasıl derse sevişmek istiyorum, kadın da diyecek. Kadın yalvarır gibi bakacak, hatta yalvaracak! H…tir lan! Sizin düzeninizin… tövbe tövbe!

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..