Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Kasım '17

 
Kategori
Güncel
 

Kadına Şiddet Konusunda Kadınlar da Erkeklerin Sabrını Zorluyor mu Acaba?

Kadına Şiddet Konusunda Kadınlar da Erkeklerin Sabrını Zorluyor mu Acaba?
 

Namus belirleyici ama bununla konuştu şununla gezdi diye… Öldürmekten bahsediyoruz, bu kadar kolay mı? Bir yıl içinde yüzlerce kadın, bunu yapanların hiç mi insani yönü yok! İnsanın aklı almıyor gerçekten!

Ben merak ediyorum, öldürülen kadınlar ne yapıyorlar ki bu akıbete uğruyorlar! Olayın nedeni üzerinde durulmuyor. Tamam hayvanlık ama hayvan da durup dururken hayvanlık yapmıyor.

Yani kadınlar tarafından sınırlar mı aşılıyor?

Özgürlüğün kabul edilemez hallere ulaştığı durumlarda hiç kimse kayıtsız kalamaz. Ha illa öldürmek mi gerekir, bu ayrı konu.

Kadınlar tarafından hangi durumlar oluyor ki karşılığı bu oluyor… Galiba namus tam anlamıyla bir bela. Bunun özellikle bazıları için şu kadarı bu kadarı yok.

Aklı başında insanlar da kabul etmiyor aslında. Ama onlar öldürme dışındaki yolları deniyorlar.

Boşanmak istediğini söyleyen kadın erkeğin sabrını nasıl zorlamıştır böyle bir hakkı yok mu? Savunan kişilere de rastladım, yuvayı yıkmasın diyeymiş ve koca haklıymış! Zavallı insanlar bunlar! Böylelerine acıyamıyorum bile!

Toplumda onurunuzu gururunuzu ayaklar altına alan, insanların yüzüne bakamayacağınız durumlar da var. Erkekler için zor bir durum gerçekten. Kadınların biraz daha düşünceli olmaları gerekiyor. Elbette özgürlüklerini yaşayacaklar ama sınırların ötesine geçmeden.

“Ben özgürüm istediğimi yaparım” Özgür de olsan bir insanın yapabileceğini yaparsın. Normal bir özgürlüğe zaten herkes izin vermek zorunda. Sorun burada zaten. Değilse sınırlar aşıldığı zaman hepimiz tepki gösteririz. Bu hayvanlar sırf sen parkta birisiyle konuşuyorsun diye bunu yapıyorlarsa her türlü cezayı hak ediyorlar. Ama sen de zıvanadan çıkma yani.

 

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..