Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Şubat '07

 
Kategori
İlişkiler
 

Kadınca itiraflarımızdan birkaçı...

Kadınca itiraflarımızdan birkaçı...
 

Bir bayan olarak siz erkeklere dobra dobra itiraflarda bulunabilir miyiz? Aşağıda yazılan kadınca itiraflardan herkes kendi durumuna göre, sonuçlar çıkartabilir ve faydalanabilir..

* Kadın gibi kadın mutfağında, yatağında, işinde, evinde başarılı olandır.. Ve siz erkeklerin mutlaka bunun farkında olmanız gerekir.

* Gerçek olmasa bile güzel olduğunu duymak her kadının hoşuna gider..

Kolay kadın imajı vermemek için genelde kadınlar’’ hayır’’ demekte inat ederler.. Sabırla bekleyenler muradına ererler.
İtiraz etseler de, kabul etmeseler de tüm kadınlar birbirine rakiptir ve kıyas halindedirler..
Sayın beyler bayan arkadaşınız yanınızdayken asla başka bir bayan hakkında beğenilerinizi söylemeyin.
Kadınlar genelde istekleri olmadığında ağlamayı silah olarak kullanırlar. (Gerçekten duyumsayarak ağlayanları ayırt edebilirsiniz sanırım)
Terk edildiklerinde, kırıldıklarında, reddedildiklerinde teselli için sığınacak bir omuz ararlar..
Gerçek aşık kadın gururunu dinlemez.. Bu durumu ayırt etmeyi bilmeniz gerekir.
‘’ Sen çok iyisin ama henüz yeni bir beraberlik için hazır değilim’’ im anlamı, erkeğin gururunun kırılmaması için söylenen bir kelime oyunudur. ’’Kırılma ama seni beğenmiyorum’’ dur esas manası..
Bazen aptal ayaklarına yatarlar ya, aslında o tavır işlerine gelmediği içindir. Durumu geçiştirme tekniğidir..
Çoğu kadının hayatında vazgeçemediği veya unutamadığı bir erkek vardır.. Bu erkeğin hayatımıza zarar vereceğini bile bile, günlerimizi karartacağını bile bile peşinden gider severiz.. Sonra da bizi gerçekten seven bir omuzda onun için ağlarız..
Sürekli rejimdedirler, mutlaka pizzanın, hamburgerin yanında az kalorili içecekler içerler.
Sürekli hayatlarında hoşnut olmadığı bir tarafları bulunur ve sızlanırlar, sizinde bu duruma anlayış göstermenizi beklerler.
Aynı şekilde vücutlarında beğenmedikleri bir çok yer bulunur ve size sorduklarında, sizinde desteklediğinizi görünce küserler.. Mutlaka ‘’Hayır çok güzel sana öyle geliyor ‘’ demeniz gerekiyor..
Duygusal oldukları anlar da, mutlaka sizden de aynı duygusallığı beklerler.. Aksi durumlarda ruhsuz ve duygusuz bir insan ilan edilirsiniz.
Eğer bir kadın susuyorsa mutlaka bir sebebi vardır. Tehlike arz ediyor demektir.
Kadınların altıncı hissi kuvvetlidir.. Çoğu şeyi hisseder... Sizinle ilgili olumsuz olayları sezinler fakat seviyorsa bir süre sessiz kalmayı dener.

* Umutmayın her kadının yüreği sevgi, aşk, şehvet ve şefkat doludur... Bunları ortaya çıkarmasını mutlaka bilmeniz gerekiyor..

Vs..vs..vs..

Gerçi kadınları anlatmak böyle birkaç maddelik açıklamalarla olmayacağını siz beyler çok daha iyi biliyorsunuz... Onların her adımında bir mana, her sözünde bir anlam vardır mutlaka.. Fakat yine de kadınca itiraflardan bir kaçı aklınızın bir köşesinde bulunsun derim..

 
Toplam blog
: 529
: 3765
Kayıt tarihi
: 29.08.06
 
 

İstanbul'da doğmuşum... Dünyalar tatlısı bir kızım var... Herkesi kolay kolay sevemem... ..