Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Ocak '11

 
Kategori
Siyaset
 

Kadıncağız açıkça dedi...

Almanya Başbakanı Angela Merkel, açık açık “Ağzıyla kuş tutsa, gene de Türkiye'yi AB'ye almayacağız” dedi... Türkiye öfkelendi. “Haddini bil” filan. Horozlandık.. Çünkü, gerçekleri söyleyen tek Avrupalı lider o... Kadıncağız açıkça , mertçe “Sizi kandırıyorlar” diyor. Sonra da bizleri yakından tanıdığı için ; 

“Ha bugün alacağız, ha yarın alacağız deseydim, beni çok severdiniz... Ama, bu palavraların size faydası olmuyor, 51 senedir kapının önündesiniz, 151 sene bekleseniz hikâye” demeye getiriyor. 

Almanya Rum tarafını tutuyor diye ona kızdık.. Denktaş'ı devirip, Talat'ı başa geçiren bizler değil miyiz ?.. Daha kırk altı yıl önce , Yüzlerce şehit kanı bedeliyle aldığımız “Yavru vatan “ ı üstümüzde ki yük görerek kolayca, yönetimi Rumlara vermeye razı olduğunuz halde, Rumlar hayır deyince morardık… Halkımız hep aldatıldı , Avrupa birliği denen “Ucube “ ye , Çiller'le girdik , Mesut Yılmaz'la girdik zannettik, AKP'yle iki defa girdik zannettirdiler.. Ey halkım girdik mi? …Hadi yalakalar , yandaşlar söyleyin. GİRDİK Mİ?.. ” One minute “… Ankara'da güpegündüz havayi fişekleri attık.. 

AB üyesi olmadan Gümrük Birliği'ne giren tek ülke biziz... Tarihi hataya tarihi zafer dedik, halkı aldattık.. 200 milyar dolara yakın zararınız var bunu halkım biliyor mu?.. Bakın bunları bilmiyorsanız bilin diye yazıyorum.. Dünyanın fındığını biz üretiyoruz, Almanya ‘da fındık ağacı bile yok, ama dünyanın fındık fiyatını Hamburg Borsası belirliyor!.. 

İnsanlığa katkılarından ötürü sayısız ödül alan profesör Mehmet Haberal ‘ı içeri tıkıyoruz, insanları domuz bağıyla öldürüp oturma odasına gömenleri dışarı bırakıyoruz.. Bu ne biçim iş” diyor bütün dünya.. Adamlar davul zurna ile karşılanıyorlar , yasa gereği olan karakola imzaya dahi gitmeme küstahlığını gösteriyorlar.. 

Bakın, din tüccarları Almanya’da ki milletinizi dolandırıyor, Deniz Feneri hırsızları yakalanıyor, ne hikmetse zahmet edip 800 küsur gün sonra savcılarımız Almanya’ya gidiyor.. Belli ki niyetimiz yok… 

Türkiye'nin çıkarlarını savunan gazetecilere darbeci diyoruz; AB'den para alıp AB'nin çıkarlarını savunan gazetecilere demokrat diyoruz. Kısaca kadıncağız açıkça ; " Ben sizi AB'ye alacağımızı yalandan söyleyeyim, siz inanmaya devam edin, gül gibi geçinelim gidelim” diyor.  

Bilmem ki, daha ne desin... ozcanvural1933Qhotmail.com  

 
Toplam blog
: 453
: 1059
Kayıt tarihi
: 24.07.06
 
 

1933 Kayseri'de doğdum. Kayseri Lisesi Ankara Veteriner Fakültesi, İstanbul Üniversitesi Diş Heki..