Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Mayıs '07

 
Kategori
İlişkiler
 

Kadının adı var valla!!!!

Kadının adı var valla!!!!
 

Nedense detaylara takılır oldum, zaten farkındayım ama dillendireyim istedim.

Kadınlarımız; hepsi de elleri öpülesi ama bazen öyle kadınlar görüyorum ki, şeytan diyor ki git yanına saçlarını kabart.) Eski filmlerdeki gibi..

Şaka bir yana gözlemlediğim kadarı ile pek bir hırçınız, çalıştığım işyerine gelen bir kadın görünce nedense amanın diyorum geldi yine isyan abidesi, beklemekten hoşlanmazlar gözleri fel fecir okur en ufak olumsuzluk da bana hiç de hoş gelmeyen (şikayet eden hali nedeniyle, dinlemeden konuşa, şikayet ederim, sürdürürüm, tarumar ederim... rim rim rim...

Gelen hoş bir hanımsa erkek memurlarımız ve de amirlerimiz pek bir kibarlaşırlar. En kadife sesleri ile ilgilenirler, yaşınızı başınızı aldınızsa yine şanslısınızdır anne, diyerek yardımcı olurlar.. (hem kadın hem erkek memurlar)

Ortalarda, bir yerde iseniz eh artık ...)

"Nedense bütün aşk şiirleri, en duygulu şarkı sözleri hep erkekler tarafından yazılmıştır, çok duygulu oldukları söylenen kadınların bu sırada ne yaptıkları merak konusudur. Bence kadınlar o sırada diğer kadınları incelemekle meşguldürler. ne giymiş, ne takmış, benden güzel mi?" demiş sevgili Pakize Suda

Düşündüm de ne kadar haklı..) Dilerim malum yaşımız kemalde..)... Hangimiz şiir yazıyoruz.. Yazdığımız şiirler kimin dilinde... Sorarımmm size.. Haniii.
ve yine demiş ki sevgili Pakize Suda; "30 yaş büyük bir kadınla, sırf parası için evlenen pek az erkek vardır. Buna karşılık etraf, babası, hatta dedesi yaşında, ama mutlaka zengin erkeklere aşık olan (!) kadınlarla doludur."

Ne kadar haklı değil mi.))) Geçenlerde Aysel Gürel'le dudak dudağa gelen genç delikanlıyı linç etmedikleri kaldı. Ya kızı ya da torunu yaşındaki küçücük kızlarla evlenen erkeklere ne demeli... Buna nedense hiç kızmayız...

Erkekler kadınlardan ilgi, şefkat, sevgi dışında pek bir şey beklemezler. Kadınlara bunlar asla yetmez, ilâve olarak iki bilezik, bir yüzük gerekir çoğu zaman. Gelin-kaynana çekişmesinin fıkralara geçtiği ülkemizde hiç damat-kayınpeder çekişmesine tanık oldunuz mu? Elti gemisi yürümez diye bir söz vardır da neden bacanaklar için söylenmiş benzer bir lâf yoktur?

Cık cık cık..) Haklı birebir yaşıyoruz hepsini.. Düşünün bakalım farklı olanımız var mı??

Erkekler bir araya geldiklerinde işten, politikadan, futboldan bahsederler genellikle. Kadınlar bir araya geldiğinde ise vay o anda orada olmayan diğer kadınların hâline!

Tevekkeli sıkça kulaklarım çınlıyor ondan mış.. Şaka bir yana İzmir de pek çok arkadaşım vardı onlarla her konuda, tartışır siyasetinden modasından filmler, tiyatro aklınıza ne gelirse her konuda hoş sohbetler yapardık.. Bu yaşadığım yerde inanın dizi filmlerle bile ilgili fikir alışverişi yapamıyorum.. Ne mi konuşuyoruz... İncir çekirdeğini doldurmuyor.. Burası da olmasa... Küflenip paslanacağım şart olsun.)

Sevgi ile kalın… Bu film bitmez…

 
Toplam blog
: 292
: 1094
Kayıt tarihi
: 08.03.07
 
 

Yazmaktan hoşlanan... Kelimeleri renklendiren bir sihirbazım ben.. Bodrum'da yaşamaktayım.. Sev..