Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Ağustos '11

 
Kategori
Aile
 

Kadının parası

Kadının parası
 

Eğer bir kadın bu yazıyı okuyorsa bu uyarı sizin için! (Söz meclisten dışarı tabi ki)

Çiftler evlenir. Herkes mutludur, her şey yolunda gitmektedir. Sonra zaman; aşımına uğradıkça, eşler çalışmaya başladıkça hayatta devam etmeye çalışır. Herşey iyidir güzeldir ama bir dönüm noktası başlar. Kadın mesleğinde yükselir. Daha çok kazanmaya başlar, daha çok ve daha çok. Bu durum erkeğin başına kakılır.

Erkek kadına göre biraz daha masumdur. O az da kazansa, çok da kazansa ''BİZİM'' der.

Eğer ki kadın fazla kazanıyorsa; ''BENİM'' der.

Malesef ki bu bir gerçektir. Kadının egoları vardır. Tatmin etmesi gereken, hiç bitmeyen.

Her kadına da her kişiliğe de aynı diyemeyiz elbette. Ama genelleme yapılması gerekirse ülkemizde çalışan ve eşinden daha yüksek miktarda maaş alan kadınların çoğu bu durumdadır.

Türkiye'yi hatta Dünya'yı tek geçindirebilecek, kalkındırabilecek varlık kadındır. Kadın elinde parasını, evinde kocasını tutabiliyorsa eğer Dünya da onun üstüne çıkabilecek başka varlık kalmaz.

Herşey kadında biter. Ülkenin namusuda kadındır, ülkenin kazancı da. Ülkenin kalkınabilmesinin, yükselip bir yerlere gelebilmesinin güzel kahramanlarıdır.

Kadın para kazanmalı, o güzel haklarını korumalı. Ancak erkeğine her zaman saygı göstermeli. Eğer onlar bir aile ise 'BEN' değil de 'BİZ' olmalıdır.

BEN deyip BENcil olunmamalıdır. Eğer bir evde paradan kaynaklanan bir özgürlük başlıyorsa karşıdakinin özgürlüğü yerlere düşürülmektedir. Bu utanç verici bir aile tablosunu oluşturur.

Ailenin hayırlısı, kadının hakikatlisi makbül olanıdır. Rabbim bize en güzelini nasip etsin inşallah... 

 
Toplam blog
: 7
: 260
Kayıt tarihi
: 28.04.11
 
 

27.07.1994 İstanbul doğumluyum. İlkokulu Anadoluhisarı İlköğretim okulu'nda tamamladım. Lise eğit..