Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Nisan '16

 
Kategori
Deneme
 

Kadının seksi olması güzel olmasından önemlidir

Kadının seksi olması güzel olmasından önemlidir
 

Aslında seksi kadın güzeldir. Güzelliğe bakarak da doyulur; seksiliği yaşamak gerekir. Yani güzel kadın konusunda bir resim bile yetebilir. Güzelin yanınızda olması gerekmez. Caddede sokakta bakarak da kanarsınız. Sevgilinizin, eşinizin seksi olması önemlidir.

Sonuçta kaş göz herkeste var. Caddelerde sokaklarda ceylanlar dolaşıyor. Selvi boy ve ceylan bakış ihtiyacınızı buralardan giderirsiniz. Ama seksi kadına sadece bakmak yetmez. O nedenle seksi kadına sahipseniz şanslısınız.

Aslında kadınların çoğu seksidir; ancak çeşitli nedenlerle güzelliklerini gizliyorlar. Durum bu olunca seksi kadın yok sanıyoruz. Ama kara kaş kara gözü gizlemeye gerek yok. Yani biz güzelleri görüyor seksi kadınları göremiyoruz. Bu nedenle güzele doyduk ama içimizde seksi kadın özlemi var. Neyse ki eşleri sevgilileri görüyordur.

Güzel olmak zor; yay gibi kaşlarınız yay gibi değilse güzel olamıyorsunuz. Hatta ok atıp atmadığına bile bakılır. Ama seksilik öyle mi? Seksi olmak için güzel bir vücudunuzun olması gerekmiyor. Hatta güzel olmanız bile gerekmiyor. O nedenle herkes güzel olamayabilir ama seksi olabilir.

Güzele âşık olunur seksi kadınla yatılır. Bazı çok güzel olmayan kadınların açık giyinip güzel göründükleri bilinir. Dini bir hassasiyetiniz varsa tamam ama yoksa ve güzel olmak istiyorsanız bu yolu deneyin. Sırf çıplak bacakları yüzünden bile olsa erkeklerin peşinden koştuğu kadın güzeldir. Kara kaşınız kara gözünüz yoksa başka güzellikleriniz vardır ve siz o yönlerinizi saklayarak güzel olamazsınız.

Aşağı mahallenin dilberine bakıp geçerler, ilgi sütun gibi bacaklaradır. Hele de yürek yakan Leyla’ların, Şirin’lerin geçmişte kaldığı bu çağda. Bu çağ kadınların güzel miyim çirkin miyim endişesini gereksiz kılmıştır. Sokakta erkekler size bakıyorsa güzelsiniz. İşte başka niyetle bakıyor. Ne niyetle bakarsa baksın. Kara kaşlı dilberlere o niyetle bakılmadığı için siz daha popülersiniz. Kaşı gözü yerinde dursun, vücudu biraz değişecek ki sizin gibi olsun. Malum meyve olmadan yenmiyor. Daha ham çördük çöp onlar, Saba melikesi olsa ne yazar! Onun için 18’liklere büyü de gel diyoruz. Biz onları selvi boylu olarak alıyoruz ama ancak kadın olunca istediğimizi veriyorlar.

Ben gerçekçi bir insanım ve etrafıma bakıyorum durum aynen bu yazdığım gibi. Dilberler alınmasınlar, fidan olmadan ağaç olmuyor, onların da kadın olacağı zamanlar gelecek. Yani burada şu ortaya çıkıyor kız güzel değil kadın güzel. Bakacaksan kız, yaşayacaksan kadın.

 

 

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..