Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Aralık '08

 
Kategori
Haber
 

Kadının sofradaki yeri?

Kadının sofradaki yeri?
 

Afiyetler olsun..


Refahiye Kültür ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği geceye Ulaştırma Bakan'ı Binali Yıldırım, toplantının yapıldığı Vals Düğün Salonuna eşi Semiha Yıldırım ile birlikte geldi.

Bakan Binali Yıldırım, Ümraniye'deki Vals Düğün Salonunda yaptığı konuşmada bu güzel gecede hemşehrileriyle hasret giderdiğini söyledi. Dayanışma gecesine emeği geçenlere teşekkür ederken, "Bugün birçok programa katıldım. Gittiğim heryerde hemşehrilerim hizmetlerden memnun.. Bizden yeni hizmetler bekliyorlar" dedi.

Vals Düğün Salonunda gerçekleştirilen Kültür ve Dayanışma gecesinde Binali Yıldırım doğum gününü de, dernek yönetiminin hazırlattığı pasta ile kutladı..

Doğum günü pastasını eşi Semiha Yıldırım'ın elinden yiyen Bakan Binali Yıldırım, objektiflere gülümseyerek pozlar verdi.


İnternetten okuduğum haber beni 28.11.2005 yılına götürdü..

Sayın Binali Yıldırım Samsun'da bir lokantada "erkek protokol" ile otururken, eşi bir başka masada ve yalnız başına yemeğini yemişti.. O dönemde olumsuz yönde çok etkilendiğim bu olay, çeşitli siyasiler ve kadın örgütleri tarafından büyük tepki almıştı. Binali Yıldırım ise durumu "eşinin tercihi" olarak açıklamıştı.

Ayrı masalarda yenen(!) yemek konusunda bugünde adını sık sık duyduğumuz CHP Milletvekili Canan Arıtman; AKP Hükümeti tarzının kendisine, Nazım Hikmet'in "Kadının sofradaki yeri" konulu dizelerinden söz etmiş ve o zaman da olumsuz tepkiler almıştı..

Zaman ne kadar da çabuk geçiyor:))



Haberi yayına verdikten sonra Nazım Hikmet'i bir kez daha okuyacağım.



Sevgilerimle.



 
Toplam blog
: 258
: 1033
Kayıt tarihi
: 10.08.08
 
 

Ankara'da doğdum. Balıkesir'in  ilçesi Ayvalık'ta yaşıyorum. TSM ve  tiyatronun biraz da olsa toz..