Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Ekim '12

 
Kategori
Güncel
 

Kadınlar, psikopat kadın katillerinden kurtulmak elinizde; onlara saçınızın telini bile göstermeyin

Kadınlar, psikopat kadın katillerinden kurtulmak elinizde; onlara saçınızın telini bile göstermeyin
 

(Bu sadece bir yazı değil, kadınlarımıza ciddi bir uyarıdır)

Evet, yapabilir misiniz bilmiyorum; ama tek çözüm bu. Türkiye’de yetişkin erkeklerin üçte birinin psikopat eğilimli olduğu konusunda artık şüphem kalmadı. Bu çok yüksek bir rakam. 25 milyon erkekten 8 milyon demek. Zaten erkeklerin sayısı az. Üstelik siz kadınlara fazlaca ihtiyaçları da yok. Erkeksiz, kocasız, arkadaşsız kalma ihtimaliniz var; ama zaten çoğunuz böylesiniz ve zaten size gün yüzü gösteriyorlar mı? Huzurla göğüslerinde mi yatıyorsunuz? Bunların çoğu kaba saba insan; sevgiden aşktan da anlamıyorlar. Zaten size bağlı değiller. Çoğunun ikinci bir karısı var. Yani onları yok saymakla kaybınız olmaz.

Tamam, siz de benim gibi düşünüyorsunuz; bunlardan ne koca ne sevgili ne de arkadaş olur. Görünüşlerine aldanmayın, bunlar Tarık Akan değil, tecavüzcü Coşkun ki o bile yanlarında melek kalır. Yalnız bir şey var, bunlarla tanışıp ilişki kurduktan (evlenip ya da arkadaş olduktan sonra mesela) sonra geri dönüş zor oluyor. Kapıyı hiç açmamak lazım.

İyi de tanışacağımız erkeklerin bunlardan (psikopat olduğunu) olduğunu nasıl anlayacağız? Çok kolay. Örneğin düğünde oynamanıza izin veriyorsa korkmayın. Belki aranızda tartışma olur, belki ayrılmanızı ister ama böyle bir erkek onu aldattınız diye asla sizi öldürmez. Düğünde sizi oynatmayan kocanız, sevgiliniz hatta arkadaşınız varsa yanınızdaki bir psikopat ve onu aldattığınızda kesinlikle sizi öldürecek. Sadece aldattığınızda değil ayrılmak istediğinizde de bunu yapacak.

Ama yani kusura bakmayın siz de kaşınıyorsunuz. Çoğunuzun bu erkek müsveddelerine karşı zaafı var ve bile bile lades diyorsunuz. Kadınlarda güçlü erkeklere karşı meyil var ama unutuyorsunuz ki akılsız erkek güçlü değildir ve karısını ya da kadınları öldüren erkekler de akılsızdır. Kabul etmiyorsan, hazmedemiyorsan atar başından gidersin. Bir zamanlar senin karın olmuşsa üzerine tapulanmadı ya. Senin eşin, çocuklarının anası ama her şeyden önce kadın.  Kadın yüzük parmağındayken senin eşin ve çocuklarının annesidir. Çıkarıp attığında ne eşlik ne de annelik kalır. Ama kime konuşuyorum. Sen ona sadık kalabiliyor musun ki o sana kalsın. Sen de çocuklarının babasısın. Adilik yapma, sen yapıyorsan o da yapar. Zaten her şey aşağılık düzen yüzünden oluyor. Erkeğe serbesttir fetvası veriyor kadınları öldürtüyor. Asıl katil töre ve yobaz din. Aşağılık düzen madem namus önemli niye erkeğe serbest? Zina dinde yasak değil mi? Erkekler yapınca bir şey yok, kadınlar yapınca zina oluyor. Şerefsiz oğlu şerefsiz kendisi nataşaların koyunundan kalkıp geliyor, parkta bir erkekle oturuyor diye karısını öldürüyor. Erkekler için umumhane açan alçak düzen bu katilleri 15–20 yıl yatırıp çıkarıyor. Kimseden korkum yok, bu şekilde öldürülen kadınların katili devlettir!

Ülkemin sevgili kadınları, bu konuda size kimse yardım edemez. Köpek kocanıza köpek gibi sadık olup onu peşkirini yıkayıp nataşaya kendi elinizle yollayacaksınız. O her gün ayrı bir kadının kollarından gelirken siz kırk yıllık tanıdığınıza selam bile veremeyecek, parkta kafede komşunuzla bile oturamayacaksınız. Kocanız 100 tane sokak kadınıyla birlikte olup çetele tutarken siz eğer yanılıp komşunun oğluna baksanız ölüm fermanınızı imzalamış olacaksınız. Yaptığınız her türlü kaçamakta din, töre, devlet, kocanız, babanız, kardeşiniz ya da bir erkek hep bir olup Allah’ın emri ile kocanın (babanın vs) yetkisine bağlı olarak ve kanun gücüyle seni öldürecek. Allah’ın emri erkekler için geçerli değil mi? Nikâhsız bir kadınla beraber olan erkek zina yapmış olmuyor mu? Müslümanlar böyle davrandığı zaman İslam’ın inandırıcılığı nerede kalır?

Aslında ben bir yol biliyorum. O kadar etkili ki bütün bu zulüm cirp diye kesilir. Şimdi, siz bu psikopat kocalarda mutluluk görüyor musunuz? Çoğunuz zaten kuma gibisiniz. Aksaray kaldırımlarında ikinci hatta üçüncü ortağınız var. Adam harem kurmuş sizin haberiniz yok. Evli her dört erkekten üçünün başka kadınlarla ilişkisi var. Yani siz yedeksiniz. Kaba davranıyorlar, dövüyorlar, işkence edip sırtınızda sigara söndürüyorlar. Olmaz olsun onların aşkı sevgisi. Yalama muhtarın ikinci karısı olun daha iyi; hiç değilse kıymetiniz olur. Bu katillerle evleneceğinize avanak Zeynel’e basın nikâhı.

Ve saçınızın telini bile göstermeyin onlara. Ya siz deli misiniz, ne diye sizi öldürecek adamla evleniyorsunuz? Kadınsız kalsınlar. Onları sokak yosmaları paklar. Burunları sürtülsün. Bu kadın milleti ne kadar saf ya! Seni seviyorum, beni öldür! Hadi be! Bu kadar gurursuzluk, teslimiyet olmaz kardeşim! Adamlar hâşâ Allah gibi; astığı astık kestiği kestik. Verin Korkut’un eline, kemer bağlayım beline!

Ülkemin sevgili kadınları, bunu yapmak zorundasınız. Düğünde onun yanında çıkıp oynayacaksınız, razı olmadıysa bilin ki bir psikopatla karşı karşıyasınız. Sakın ha, daha tanışmadan ayrılacaksınız. Evlenmeyin, evde kalın. Ben size koca bulurum. Bunların mutlaka kadınlardan bu tavrı görmeleri gerekir. Sizler gurursuz, onursuz, kedi gibi ayaklarına dolanırsanız onlar da sizi çiğnerler. Şunlara bak şunlara! Ne Allah korkusu var ne de kanun! Tavuk öldürür gibi öldürüyorlar sizi. Unutmayın hacı hoca da düşmanınız. Erkeklere “Aslanım benim, kadınlara o…pi! Sakın ha devlete hiç inanıp güvenmeyin. TV’den izledim. Sizler “bizi öldürüyorlar” diye bağırıyorsunuz; başbakan korumalarına emir verip sizleri yaka paça sürükleyerek dışarı attırıyor. Bütün Türkiye gördü.

Tek bir silahınız var ama çok etkili. Düğünlerde oynamanıza izin vermeyen erkekler psikopattır, herhangi bir durumda sizi döver ya da öldürür; bu nedenle bu erkeklerle kesinlikle evlenmeyecek ve arkadaşlık kurmayacaksınız. Düğünlerde eşinin oynamasına izin veren ama namusa değer veren bir kısım erkekler sizi aldatmasın. Bunların aynı düğünde kocaları da oynar. Kocalarıyla oynarlar. Aile boyu oynarlar. Bu erkekler psikopat değildir. Ama hiçbir şekilde oynamanıza izin vermiyorsa bir hata yaptığınızda bu adam sizi öldürür.

Boşanmak isteyen eşlerini öldüren kocalar için gerçek düşüncemi söyleyeyim: Ben idama karşıyım ama birisi bunları gözlerimin önünde sallandırsa tüyüm kımıldamaz ve zevkle seyrederim. Bu, adaletin sınırları içine sığmayacak bir olay. 100 kişinin katledilmesinin bile mantıklı bir izahı olabilir. Ama bunun yok. Bu kişilerin eğer ruh hastası falan değillerse yaşamaya hakları olmadığını düşünüyorum.

Siz etrafın dolduruşuna gelmeyin. Aslan gibi yiğit falan diyerek toplumun bazı aşağılık unsurları meylinizi bunlara çevirecektir. Sittir git sen evlen diyeceksin. Yani yürek dediğin bu kadar manyak mı ki bir katili seviyor. Onların çalışkanlığı, temizliği, titizliği, ahlaklı görünmeleri sizi aldatıyor. Yüzleri temiz ama yürekleri kirli. Bırakın çirkin olsun, yeterki adam olsun. Erkek kıtlığı varsa kuma gidin bunlara yine gitmeyin. Aşağılık herifler biliyorlar sizin zaafınızı. Bir avuç karanfile tav oluyorsunuz ya! O karanfilleri yarın öbür gün mezarınızın üzerine serpeceklerini unutuyorsunuz.  Müzmin bekâr kalsınlar. Köpek kovalasın aşağılık herifler! Benim aklım almıyor kardeşim! Katille evlenilir mi hiç? Bunlarda da nefis var. Hele bir saçınızın telini göstermeyin bakın nasıl taşlar yerinden oynayacak. Kadınların yarıdan fazlası kocasının korkusuna tanıdığı kimseye selam veremiyor. Senede 1000 tane kadın öldürülüyor, nasıl korkmasınlar? Bu nasıl iş ya! Ne biçim Allah, ne biçim din, ne biçim devlet! Yolda tanıdığına rastladın, günaydın dedin; kocan olacak aşağılık adam geldi seni öldürdü. Valla benim adım Kerim Korkut. Deli Korkut derler namıma! Vicdanıma dokunan bir durum olunca kutsal mutsal tanımam! Bu ülkenin hocası da, kocası da, başbakanı da ayağını denk alsın! Aklınıza hayalinize gelmeyecek şeyler olabilir. 

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..