Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Haziran '10

 
Kategori
Cinsel Sağlık
 

Kadınlar 40'ından sonra seksi yaşıyorlar

Kadınlar 40'ından sonra seksi yaşıyorlar
 

Seks hayatın bir gerçeği.. Zevki, hazzı.. Her ne kadar ülkemizde tabu olarak görülsede, seks konusunda fazla konuşulmasa da bir gerçek varki, yaşamın vazgeçilmezlerinden biri. Kitaplar, şiirlere, mizaha konu olan seks. 

hangimoda.com 

Peki kadınlar hangi yaşlarda seksten doruk noktada zevk alır? 20'li 30'lu yaşlar olarak genel bir kanı varsa da, kadınların asıl zevk aldığı yaşlar 40'lı yaşlar. Zaman ilerledikçe seks konusunda daha bilgili ve istekli hale geliniyor. 

Araştırmalarda aynı yönde. Bu yaşlarda oldunluğa erişen bedenlerine kadın daha iyi tanımaya, zevk aldığı noktaların nereleri olduğunu bilmeleri ve orgaz olmanın daha kolay hale geldiği ortaya çıkarıldı. 


Pek çok kadının gözde dizisi Sex and the City’de aktris Kim Catrall’ın canlandırdığı Samantha rolünü örnek gösteren ilişki ve seks terapistleri, 40'larında olan kadınların seks konusunda daha tecrübeli olmasından kaynaklanan bir rahatlık duygusunun geliştiğini ve kadının partnerine daha yakın temaslarda bulunduğunu belirtiyor. 

40'lı yaşlarında olan pek çok kadının cinsel hayatına kulak vermek, orta yaşın seksüel ipuçlarını bulmak için iyi birer örnek. 

Yaşınızın güzelliklerini ortaya çıkarın ve yatakta tabuları yıkın, eşiniz ya da partnerinizle birlikte seksin güzelliğini ve çekiciliğini yaşayın. Utanmadan yapılan seks beyninizi ve bedeniniz rahatlatır bu da yaşamınıza olumlu bir biçimde etki eder. 

 
Toplam blog
: 384
: 1684
Kayıt tarihi
: 02.05.09
 
 

Yazmayı, okumayı, paylaşmayı, özgürlüğü seven, "BİLGİ"lenirken, "BİLGİ"lendiren dünya insanıyım. Lai..