Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Mart '11

 
Kategori
Deneme
 

Kadınlar Dünyayı yönetirse

“Zamanın birinde dünyayı kadınlar yönetiyormuş. Dünyada öldürücü silahlar yokmuş ya da varmış da büyük savaştan sonra erkek nüfusu vuran biyolojik bir silah dünyadaki tüm erkekleri neredeyse yok etmiş. Bir kısım erkeklerde benliğini kaybederek dağlarda, ormanlarda yaşamaya başlamışlar. Kadınlar ise kurdukları korunaklı küçük şehirlerde yaşamlarını devam ettiriyorlarmış.” 

Gazete başlıkları: 

- Dior şehri valisi Bayan Diaz ; Loreal şehrine Parfüm satışını durdurduğunu açıkladı. Sebeb olarak ise ormanlık bölgede yaşayan kıllı insanlara* karşı havadan püskürtme uygulamasını gösterdi. 

* Hayatta kalan erkek nesil için kullanılan tabir. 

- Birleşmiş Kadınlar Birliği almış olduğu karar ile Kıllı İnsanlar üzerinde uygulanan Deodorant testlerinin yasaklanmasına ve buna gerekçe olarak da Dünyada soyu yokolmaya en yakın canlı nesli olduğu kanaatine vardı. 

- Athena yönetimi İzmirgül şehrine ultimaton verdi. Edinilen bilgiye göre ünlü terzi bayan Eleni’nin çizimi olan ekose bustiyerli şalvar kesimli pantolonun İzmirgül de izinsiz üretimini durdurmaması sebebiyle bunun savaş sebebi olacağı ve gerekirse topyekün İzmirgül şehriyle olan ticari ilişkileri keseceğini belirtti. 

3. Sayfa haberleri: 

- Paris'te sokak ortasında vahşet; Paris'te akşam karanlığında sokakta yalnız başına yürüyen avukat Versace, kimliği belirlenemeyen 30 yaşlarındaki bir kadının rujlu saldırısına uğradı. Olayın şokunu üzerinden atamayan Bayan Versace “ bu devirde böyle bir şeyin olabileceği aklımın ucuna gelmezdi “ dedi. 

- Berlin şehir konseyinde görevli aynı zamanda aynı evi paylaşan iki arkadaş evde oje kavgası yaptılar. Kadınlardan genç olan kendisine göre yaşca daha büyük olan ( kadınların yaşı söylenmez ) ev arkadaşına ojesinin aynısından neden aldın diye kavga ettiler. 

- Rio şehrinde adı açıklanmayan bir kadın ormanlık alanda kıllı insanların saldırısına uğradı. Özel güçlerin müdahele ettiği olayda 3 kıllı insan yakalandı ve milli koruma parkına konuldu. Olayda özel güçlerin aşırı güç kullandığı ve kadını kurtarmak için kokulu şampuan kullandıkları belirtildi. Kurtarılan kadının karantinaya alındığı ve özel bir klinikte tutulduğu gelen son haberler arasında. 

İşte böyle devam ediyor haberlerimiz. Kadınlar Dünyamızı yönetirse ne olur derseniz bizim açımızdan pek de iyi olacağı söylenemez doğrusu… 

 

 
Toplam blog
: 26
: 2181
Kayıt tarihi
: 24.03.10
 
 

Ege üniversitesi mezunuyum, Su anda yurtdışında yasiyorum. İlgi alanlarım Futbol, Kültür ve siyas..