Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Nisan '07

 
Kategori
İlişkiler
 

Kadınlar erkeklerden ne isterler

Kadınlar erkeklerden ne isterler
 

Kadınlar arkadaş olmanızı beklerler, aslında erkek arkadaşlarınızdan çok farklı değiller, bazı ortak noktanız olması lazım. Tabi herşeyin ortak olması anlamına gelmez. Sizin hoşunuza giden onun gitmeyebilir, sizin hoşunuza gitmeyen onun hoşuna gidebilir. Birlikte olmaktan hoşlanacak ortak noktanız olduğu sürece, bu durum sağlıklıdır. Eğer genelde birlikte olduğunuz insanı geride bırakıp arkadaşlarınızla oluyorsanız, bence ilişkinizi kendinize sormanız gerekir. Ve biz bayanlar detaycıyız, herşeyi detaylı anlatır ve detaylı öğrenmek isteriz, eğer öğrenemezsek aradan zaman geçsede mutlaka konuyu tekrar açar detayını öğreniriz. Kadınlar kendisiyle iletişim kurmanızı beklerler, erkekler bir problem üzerinde başkaları ile konuştukları zaman cevap ararlar, oysa kadınlar farklıdır. Bir problem hakkında ne hissettiklerini öğrenmek isterler. Kafalarındaki düşünceyi netleştirmek isterler, bazı erkekler kadınların düşüncelerinin önemli olmadığını düşünüyorlar, eğer siz o erkeklerdenseniz bu tavrınızı bir an önce değiştirmeniz gerek. Kadınlar akıllı varlıklardır unutmayın, her zaman onlarla aynı fikirde olmak zorunda değilsiniz.

Bilim adamlarının yaptığı araştırmaya göre erkek ve kadın beyni farklı olduğu ortaya çıkmış, erkekler para, kariyer, işe endeksli beyinleri, kadınların ise, daha duygusal anaç, hassas olarak yaratılmış beyinleri, erkek hayır diyorsa hayırdır evetse evet dir onlar bizim gibi ince ince düşünmüyorlarmış, bayanlar bence uzatmayalım evetse evet hayırsa hayır. Kadınlar erkekleren kendi cinselliğini anlamalarını beklerler, erkekler cinsellik söz konusu olunca duygusuzlaşıyor veya bedensel bir aktivite olarak görüyorlar, bu tabiki doğru değil ve erkekler cinselliği daha hızlı yaşıyorlar, kadınların daha uzun zaman alıyor. Hazır olmaları için belli süre gerekiyor ve erkekler arkasını dönüp uyuduğu zaman kadınlar çok çabuk kırılıyor siz siz olun arkanızı dönüp yatıp uyumayın. Kadınlar romantizm isterler tamam bunun için çiçekler almak veya şiirler yazmak gerekmiyor, küçük hareketler büyük farklılıklar yaratabiliyor.

Ufak bir öpücük, dokunuşlarınızla ne kadar romantik bir erkek oldunuzu anlamasını sağlarsınız. Daha o kadar çok şey var ki yazacak, ben kısa kısa anlattım sizlere. Ve tabi her erkek aynı değil.

Ve sevginizi GÖSTERİN, BELLİ EDİN. BİR KADININ BÜTÜN İSTEDİĞİ ONA SEVGİNİZİ VE SAYGINIZI GÖSTERMENİZDİR

Eğer gerçekten hissediyorsanız bu o kadar zor olmasa gerek değil mi?

SEVGİLER, İYİLİKLER HEPİNİZE

 
Toplam blog
: 110
: 4498
Kayıt tarihi
: 10.03.07
 
 

Muhasebeciyim. Hep yazmak istedim fakat içimdekileri yazıya dökemiyorum. Bu ana kadar hiç denemed..