Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Mart '14

 
Kategori
İlişkiler
 

Kadınlar her yaşta aynı... Tıpkı erkekler gibi!... (1)

Kadınlar her yaşta aynı... Tıpkı erkekler gibi!... (1)
 

Niye bana soruyorsun kardeşim? Kadın anlatıyor ya ne istediğini...


Kadınlar her yaşta aynı... Tıpkı erkekler gibi...

Ne demek şimdi bu? Ukalalık mı yapıyorum  acaba?

Gelin isterseniz, buna birlikte karar verelim...

Bir kadın kaç yaşında olursa olsun ilgi bekler. Kadınına şefkatli davranmak, daima erkeğin lehine sonuç verir.

Onlar başka şeyler söyleyip, bambaşka şeyler anlatırlar aslında! Daha bunu bile anlamadıysan, sana geçmiş olsun!

Kadının gerçekte ne istediğini anlamak için, sözlerinden çok beden dilini izlemelisin. Onu erkek gözüyle bakarak, hele yargılayarak asla çözemezsin. Kadının ne istediğini bilmek için, kadınca düşünmeyi de öğrenmelisin.

Papua Yine Gine dilini öğrenmek gibidir kadınların dilinden anlamak! Tam anladığını sandığında, gizemini kaybetmekten korkan kadın, bambaşka bir kişiliğe bürünebilir. Kızacağına, neden böyle davrandığın anla.

Çözülemezlik, en büyük silahıdır kadının... Bazen her şeyi anlasan da, aptala yat mesela... Arasıra seni kandırmasına izin ver!... Bırak, senden daha akıllı olduğunu düşünsün. Ne olur? Kıyamet mi kopar?

üç yaşında sevimli bir kız çocuğuyken de, otuzüç yaşında olgunluğa yüz tutmaya başladığında da, bütün kadınlar, tam olarak anlaşılamayacaklarını düşünürler.

Doğrudur bu. Biz onlarla farklı gezegenlerdeniz çünkü!

Kadın, psikoloji bilmine çok hakim değilse, kendi karmaşasından kendi de sıkılır bazen... Anlık değişkenlik, kadınla inmiştir yeryüzüne! Anlık duygusu kadın kadar değişen bir canlı daha yoktur dünyada...

Sen, Einstein'dan daha zeki olsan da, çözemezsin kadınları!... O yüzden çözmeye değil, anlamaya çalışmalısın kadınını... Mümkün mertebe onun yerine koy kendini...

Üzgünüm ama; başka çaren yok. Hamama giren terler! Madem kadınını anlamaya karar verdin. O halde gereğini yapacaksın. Var mı öyle üç kuruşa beş köfte! Cambazlık yapmanın alemi yok kardeşim! Oyunu kuralına göre oynayacaksın.

Ve unutma. üç yaşında da otuzüç yaşında da aynıdır kadınlar! Birincisi, ölümüne ilgi beklerler; ikincisi, uğruna ölsen de onu anlayamayacağını düşünürler!

Seni yönetmesine izin ver ama; sadece arada. Çünkü sürekli yöneten kadın, anında seni maymuna çevirir! Ne saygısı kalır sana ne de istediğin kadar güçlü olabilirsin artık. O yüzden, ince ayara, ikili ilişkilerinize çok dikkat edeceksin. Yoksa yandı gülüm keten helva! Havada bulut, sen o hatunu unut!

Tıpkı evcilleştirmeye, kendine alıştırmaya çalıştığın bir güvercin gibi davranmalısın kadınına. Tutarken çok sıkarsan, öldürürsün. Çok gevşetirsen, kaçırırsın elinden... Bak sonra söylemedin deme.

O halde tıpkı kendileri gibi davranmalısın onlara. İki arada, bir derede!... Çok seviyormuş; ama her an vazgeçebilirmiş gibi!... Her Allah'ın günü aşktan bahsedip; yarın sabah gidecekmiş gibi!... Tıpkı onların da bize davrandğı gibi!...

Avucunun içine almasına izin ver seni... Gitmek istediğinde, sorun çıkarmayacağını düşünsün... Giderse, zaten senin değilmiş. Kalırsa, kıymetini bil... Kadın bir tek şeyden emin olmak ister çünkü. Değerinin bilindiğinden, yeteri kadar sevildiğinden...

Hoş... Sen ne yaparsan yap, yeterli bulmayacak, memnun olmayacaktır ama... O kadarını da idare et artık! Allah kadınları dünyaya erkekleri yorsunlar diye göndermiş! Yoksa şeytanı bile pes ettirebilirler miydi? Sanmam!

Not: Yazıda kullanılan görsel internetten alınmıştır. 

 
Toplam blog
: 1349
: 1777
Kayıt tarihi
: 30.01.11
 
 

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler veTanıtım, A.Ö.F. Adalet Yüksek Meslek ..