Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Aralık '06

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Kadınlar İçin erkekler hakkında ipuçları

Kadınlar İçin erkekler hakkında ipuçları
 

Türkiye’ de kadın nüfusu erkek nüfusundan bir milyon kişi kadar fazla imiş bu fazlalık evlenme çağındaki ve üstündeki yaşlar içinmiş. Bir sohbette kaynağı belli olmayan bir bilgi olarak aklımda kalan sözlerden sonra kadınlara yardımcı olma ihtiyacını hissettim. Niye mi o kadar çok kadın, o kadar çok sayıda sevgisizlik ve ilgisizlik üzerine erkekler hakkında yazı yazmaya başladı ki. Ve anlaşılıyor ki erkekler sevgisiz ve ilgisiz olduğu kadar elde edilemez bir duruma da gelmişler, ayrılıklar ve evlenmemekler artamaya başlamış. Ben burada sizlere bazı sırlar vereceğim(!).

Aşk erkek için sorumsuzluktur bu nedenle erkekler okulu bitirip iş sahibi oluncaya kadar aşık olurlar, o zamandan sonra kesinlikle aşık olmazlar.

Erkek iş sahibi olduktan sonra, hayata tutunma mücadelesine girer ve bu arada önceden aşık olduğu veya uygun bulduğu biriyle evlenir. Karısı onun statüsüdür, onu temsil etme özelliklerine sahip biridir.

Erkek hayata tutunur bu arada otuzbeş veya kırk yaşlarındadır. Yer ve karizma edinmiştir, parası ve zamanı vardır ve döner arkaya bakar neleri kaçırdım diye. Baktğı yerde bir çok kadını kendini hayran hayran seyrederken görür. Nefsi kabarır ve bilinen olaylar başlar. Erkek bu ara kesinlikle aşık olmuyordur ve rol yapıyordur. Kadınlar hayatları boyunca sonsuz aşkı aradıkları için yakışıklı, paralı ve pozisyonlu erkeğin aşk sözlerine kanarlar ve aldanma başlar. Bu erkeğin aklında evini dağıtma karısından ayrılma gibi bir niyet yoktur. Ama birileri evdeki kadına haber verirler kadın Hülya Avşar gibi düşünmüyorsa hemen ayrılmak gibi radikal bir karar alır. Ve yaşamındaki tüm güzel şeyleri terk eder. Biraz sabretse adam zaten tüm sıcaklığını ve hayatını yaşadığı eve geri dönecektir.

Geçenlerde gazetelerde iki ortağın arasındaki ilişkide adamın aşık olmadığını yine gördük. Adam karısı ile tatile çıktı ve kocasını üç çocuğunu aşkı için bırakan kadıncağız ortada kaldı.
Kadınlar gerçekten aşık olurlar bunu unutmayalım sevgili okurlarım

Bu yazımdaki fikirlere bizim erkek takımından karşı çıkanlar olacaktır, ama bunlara inanmıyorum, kadınlar siz de inanmayın, hanımlar hemen evinizi terk etmeyin.

Unutmayın ki, erkeler ömür boyu aşkın çeşitliliğini anlamak ister, kadınlar ömür boyu sürecek tek bir aşk arar.

Ey genç kızlar, erkekler sahiplenilmekten hoşlanmazlar.
Ey genç kızlar erkekler elde var bir kızlardan hiç hoşlanmazlar.

Bu yazıdan dolayı bana hırçın eleştiri yönlendirecek olan sevgili okurlarım, ben haklıyım di mi?

 
Toplam blog
: 283
: 1304
Kayıt tarihi
: 04.12.06
 
 

Nükleer fizik doktoru, şiir yazmaya çalışıyor, kalite yönetim sistemleri danışmanı, öykü deneme yaza..