Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Mayıs '15

 
Kategori
İlişkiler
 

Kadınlar iyi insana sadece teşekkür ederler; iyi insan olmakla kadınların ilgisini çekemezsiniz

Kadınlar iyi insana sadece teşekkür ederler; iyi insan olmakla kadınların ilgisini çekemezsiniz
 

Hatta iyi (terbiyeli, dürüst, temiz vs) insan kadınlar için iticidir. Kadınlar iyi insana sadece teşekkür ederler. Kadınlar iyi insanları almazlar ama dünyanın da iyi insanla dolmasını isterler. Yani iyilerle yaşarlar fakat kötülerle yatarlar.

Erkekler kadınların gözüne girebilmek için adeta iyilik meleği olurlar. Kibar, efendi, temiz, dürüst… Tabii ki erkeklerin bu çabaları boşunadır. Siz böyle istediğiniz kadar yalakalık yapın, eğilin, bükülün. Görgüsüz bir ayı kadını koluna takar götürür.

Hele de nazik, centilmen erkek… Ben hiçbir kadının bunlarla yattığına inanmıyorum. Bir kadını yalvararak, dil dökerek, edebiyatla, kibarlıkla vs kandıramazsınız. Kadınlar bunlarla sadece vakit geçirir.

Kadınlarla gezen erkekler bir de kadınlarla yatan erkekler vardır. Her gün beraberdirler. Birlikte yer içer gezerler; ama o erkekle yatmazlar. Hiç öyle şeyler yapmayan, kapı arkasında sıkıştıran erkekler kadınları götürür. Çünkü kadın kendisini pazar tezgâhındaki elma gibi görür. “seni alayım mı” diye elmaya yalvarıyor musunuz?

Kendisine önem veren, abartan, yücelten, elde etmek için yalakalık yapan erkeklerin şansı yoktur. Eğip büken, kıvıran, dolaylı anlatan erkeklerin de şansı yoktur. Kadın yalvaran erkekten nefret eder. Aşk maşk sözleri de boştur. Derler ya işte dil konuşma muhabbet ile kadın tavlanırmış. Boş laf. Böyle şeylerle kadını yatağa götüremezsiniz.  Kadının bunlara karnı toktur. Sizi dinleyeceğine roman okur. Ama artık kadını tavladıktan sonra yatakta bunlar işe yarar.

Bu tür erkekler kadınların sadece gezip tozdukları erkeklerdir. Akşama kadar Cemil Bey ile gezerler akşam komşunun oğlunun yatağına girerler. Ne istediğini ilk anda korkusuzca direk söyleyen erkeklerin şansı fazladır. Para harcayarak yatağa attığınız kadınlar zaten yatağa atılan kadınlardır. Siz Cemile ile günlerce aylarca yıllarca birlikte gezersiniz dokunamazsınız bile; ama belki bir kere gördüğü biri alır götürür.

Bunların nedeni şudur: Kadına yaklaşmanızın şekli neyse ilişkiniz de o şekilde gelişir. Yatalım derseniz istiyorsa gider. Gezelim, muhabbet edelim, sen çok güzelsin, kahve içelim… Niyetiniz onunla yatmak bile olsa ve o bunu bilse dahi ilişinkinin başlama ve gelişme şekli sizin amacınızı/ niyetinizi öldürür. Kadın gezdikten sonra yatmaz, yattıktan sonra gezer. Gezdikten sonra yine gezer ve yattıktan sonra da hep yatar. Burada aslolan sizin ona ne amaçla yaklaştığınızdır.

 

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..