Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Şubat '07

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Kadınlar ne ister? (Tatlı cadı)

Kadınlar ne ister? (Tatlı cadı)
 

Merhaba bir öceki kadınlar ne ister adlı blogumun aksine size bir kralın hikayesini yazmak istedim.

KRAL ARTHUR sorulan bir soruya dogru cevap verebilirse hayatı urtulacak, yanlış cevap verir ise ölecektir. Soru aynen şudur kadınlar ne ister? cevap için bir yıl süresi vardır. Bu soru tabiki dünyanın en zor sorusu. Ancak, kralın fazla tercih şansı yoktur. Ülkesine geri döner. Türlü ailelere , bilir kişilere danışır fakat dogru cevabınıbulamaz. Bu sorunun cevabını yanlızca yaşlı bir cadı bilmektedir. Artık son gün gelmiştir ve kral son care olarak cadıya gider. Cadı bu soruya cevap vercektir ancak bir şartı vardır. Şartı ise kralın en yakın arkadaşı en iyi, en yakısıklı sövalyesi ile evlenmek tir. Kral bunu duyunca yıkılır, bunu kabul edemiyecegini söyler ve oradan uzaklaşır. Bunu duyan sövalye hiçbir şeyin kralın hayatından daha deyerli olmadıgını söyler. Ve cevabı cadıdan alır. (Kadınlar herzman kendi iradeleri ile karar almak ister)

Evet kesinlikle dogru olan cevap sayesinde kral ın hayatı kurtulur fakat sövalyesinin hayatısömüştür. Nihayet sövalye için kötü an gelmiştir, yani gerdek gecesi. Ancak odaya girdiğinde karsısında dünyanın engüzel kadınını ile karşılasır ve sorar senkimsin? kadın cevap veriri ben senin evlendigin cadıyım ancak gündüzleri sadece güzel geceleri çirkin , yada sadece geceleri güzel gündüzleri çirkin , buna sen kara vereceksin diye cevap verir. Sövalye kısabir süre düşünür . Geceleri mükemmel bir sevgilimi , yoksa gündüzleri eşi ile beraber kazanacagı saygınlıkmı? bir türlü kara vermez. Ve söyle cevap verir nasıl olamak istedigine sen kendin karar ver , ben senin her haline karşı saygılıyım.

Cadı bu cevap karşısında cok sevinir sen bana seçme özgürlüğünü verdin beni kısıtlamadın, bende bu yüzden ömrüm boyunca senin yanında güzel ve saygılı biri olarak gözükücegim der.

Sonuc olarak kadınlar ister güzel olsunlar isterlerse de çirkin birer cadıdırlar. Fakat tatlı cadı. . . . . .

Hoşcakalınnn. . . . . . .

 
Toplam blog
: 35
: 3162
Kayıt tarihi
: 06.10.06
 
 

Yaşı genç, hayat deneyimi biraz olan, her türlü görüşe açık, sevecen, biriyim... Lise mezunuyum, ..