Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Mart '07

 
Kategori
İlişkiler
 

Kadınlar

Bilinçaltı uçsuz bucaksız bir deniz. Nerde, ne zaman, neyle, nasıl karşılaşacağınızı bilmiyorsunuz. İnsanların en büyük ve acımasız silahları ise bilinçaltlarındaki düşünce ve duyguları espri veya şaka adı altında birer mermi olarak size yönlendirmeleri. atalarımızın hiçbir atasözünü, deyimi boşa söylemediklerini bu tarz olaylardan sonra çok daha iyi anlıyorum.

Sürekli sen-ben kavgası var. Belki de yıllardır çalıştığım için bu tarz ilişkilerden sıkıldım. En basit bir şeyde bile bu duygu ön plana çıkıyor. Tabi ki bayanlar arasında her zaman daha çok yaygın görülüyor. En basit şeylerden en karmaşık ve ciddi şeylere kadar her alanda iş dünyasında bayanların sessiz savaşını görebilirsiniz. Makyaj, toka, saç şekli-rengi, kıyafet, ayakkabı, konuşma, oturma, kalkma, evdeki eşyalar, iş ortamındaki başarı, hatta çocuklar ve kocalar bile bu savaşa dahil olabiliyorlar. Ne kadar hoşgörülü de olsanız, ne kadar saçma olduğunu anlatmaya da çalışsanız, imkanı yok hiçbir şekilde önüne geçemezsiniz.

Ne olursa olsun hep en iyi ve en güzelin kendisinde olmasını istiyor kadınlar. En başarılı ve en güzel çalışan da olmak istiyorlar. En kötüsü de bunları başarabilmek adına hain planlar hazırlayıp melekler kadar saf ve masum bir şekilde görünebiliyorlar. Yapılan her başarıyı kabullenip, hatalarını başkalarına yıkmayı başarıyorlar. Ast-üst konusunda hele ki bayansanız ast'lığınız bile fayda etmiyor. Konuşurken gözlerinin arkasında sizi bir kaşık suda boğduklarını görebiliyorsunuz.

Kim ne derse desin dünyanın hakimi kadınlar. Bazen Allah erkeklerin yardımcısı olsun diyorum.

 
Toplam blog
: 265
: 642
Kayıt tarihi
: 15.01.07
 
 

1974 İstanbul doğumluyum. Yüksekokul mezunuyum. Bursa'da yaşıyorum. Her zaman yazıp defterler, aj..