Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Mart '18

 
Kategori
Özel Günler
 

Kadınlara Laf Eden Korkak Erkek!!

Kadınlara Laf Eden Korkak Erkek!!
 

Al o tekneni de git buralardan. bir daha gelme.


Birisi kadınlar gününde kadınlara laf etmiş sosyal medyada. A. S. Ş. adında biri. Kadınlar gününde kadınlara laf sokan bu erkek, erkek olarak doğup da adam olamamış tiplerden. Zamanında karısını da aldatıp, onun kıymetini bilmemiş, karısı onu affetmiş olsa da halen onu hor görmeye devam eden bir erkek bozuntusu.

Kadınlar gününde sayfasına bunları yazmış:  kadınlar çiçektir... bazılarının adı gül, menekşe, nilüfer, nergis, mine, yasemin, çiğdem, sümbül falandır... onlara hep güzel şeyler söylenir... mesela "çok güzelsin" gibi.. daima zayıf ve incecik olurlar... hepsinin ağzından bal damlar... alış verişi ve dedikoduyu sevdikleri bazı şerefsiz erkeklerin sadece bir dedikodusudur.. hiç konuşmazlar öylece bakarlar... kadının saçı vardır... süpürge erkeğe yakışır... zaten erkekler böcek tırtıl kertenkele gibi bişeydir... sanki erkekler kadınları taciz etmek çileden çıkartmak ve hatta gıcık etmek için yaratılmışlardır... kadın herşeyi bilir görür duyar hisseder... erkekler angut öküz ve mandaya benzer... onların en iyisi kadının en kötüsünün tırnağı bile olamaz.. zaten allah da onların belasını versin... haa ne diyoduk kadınların sekiz martısı vardır... erkeğin yoktur... kısaca kadın iyidir hoştur... gerisi tabiki de boştur...

Yazısının anlaşılmaz ve dilbilgisi kurallarına hiç uymadığına bakmayın!! Kendini ‘gazeteci’ olarak tanımlayan şahsın ben hakkında işle ilgili hiçbir anısını ve konuşmasını duymadım. Çevresindekiler tarafından sadece rezillikleri anlatılır. Türkçe’yi bilmeden nasıl gazetecilik yapmış orası meçhul. Öyle imişmişmiş! Her neyse! Bu şahıs kadınlar gününde bunları yazdığında ben de kendisine “Bunları yazarken ciddi olmadığını düşünüyorum” dedim. “İstemek başarmanın yarısıdır.” diye cevap verdi bana. Sonrasında “bunlar ciddi mi? “dedim. Beni engelledi.

Yani kadınlara laf söylemeye gelince yazıp döktüren bu gazeteci olduğunu iddia eden koca popolu, karısını aldatmış, paralarını papatya olamayan kadınlardan birisi uğruna harcayıp, tüketmiş erkeğin teki, kendilerinin de günü olsun ve kutlansın istiyor galiba?

Tabi!! Kutlayın bay A.S.Ş.!  Son 14 ay da 428 kadın cinayeti işleyen erkeklerin de günü olsun. “kadın katili erkeklerin” ya da “iyi kadınların güzel duygularını öldüren hain erkeklerin günü” olsun. Kendi aranızda içerek kutlarsınız artık! Biraları, rakıları açıp; kıytırık teknenizde kutlarsınız!. Arabalardan ucuz olduğunu söylediğin ve marinadan ayırmaya korktuğun tekneni bile aldattığın o eşin olmasa, bir gıdım bir yere götüremeyeceğini bizler gördük. Sen kendini ne sanıyorsun ki? Karın olmasa yaşayamazsın bile.

Sen nesin, kimsin de kadınlarla dalga geçiyorsun? Eşlerini aldatmak için paralarını harcadıkları kadınları kullanan şerefsizlerin günü de olmasın, ömrü de. Senin gibiler neden var ve neden bu kadar çoğaldı bilmiyorum ama sizin gibiler yüzünden bizim hayatımız çekilmez oluyor.

Kadınları hor gören, gazeteci olduğunu söyleyen koca popolu, karısını aldatan A.S.Ş. sen ve senin gibilerden nefret ediyoruz. Mutsuzluk yakanızı bırakmasın emi? Döktürdüğünüz her gözyaşı boğazınıza dizilsin. Umarım eşin de bir gün senin şerefsizliklerini ve kendisini nasıl aldattığını hatırlar ve yanında olmaması gerektiğini fark eder de seni ortada bırakır. Sana ve senin gibi erkeklere, kadınsız bir dünya diliyorum. Kalın kendi başınıza. Sizler gibilere “kadın” fazla gelir!

 

 
Toplam blog
: 72
: 363
Kayıt tarihi
: 20.01.16
 
 

4 kitabı olan bir editör- yazar. Hayvansever. Çevreci. Kadın hakları savunucusu ..