Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Ağustos '17

 
Kategori
Ruh Sağlığı
 

Kadınları Anlamak

Kadınlar için sık sık çelişkili ifadesi kullanılır. Yaptıkları ile söylediklerinin uyuşmadığı, mantıksız davrandıkları, fazla duygusal davranıp ipin ucunu kaçırdıkları söylenir. Erkekler kadınların dünyasını anlayamadıkları için iki cinsiyet arasında sürekli bir çatışma olur. Bu çatışma her ne kadar beraberinde bir çekimi getirse de, kadınlar aslında o kadar anlaşılmaz yaratıklar değildir. Bu yazımızda sizlere kadınları anlamak için birkaç püf noktası vereceğiz.
Kadınlar öncelikle anlaşılmak ister. İlişkide oldukları erkek tarafından dinlenilmek isterler. Konuşmak, konuşmak ve konuşmak isterler. Aslında kadınların bu kadar çok konuşmalarının altında yatan sebep, bir türlü anlaşılmadıklarını düşünmeleri olabilir mi? Kadınları anlayamıyorsanız bile dinleyin, dinlenildiğini bilmek her kadının hoşuna gider.
Kararlı ve kendine güvenen erkekler, kadınlar için her zaman ilgi odağı olmuşlardır. Ne yaptığını bilen, güçlü erkeklerin kadınlarını da sahipleneceği düşünülür.
Saygı temelli ilişkilerin asla yıpranmadığı gözlemlenmiştir. Kadına saygısızlık ettiğiniz anda, bilin ki bunu düzeltmek için çok çaba sarfetmelisiniz. Çünkü saygı görmediğini düşünen kadın, kendini değersiz hissedecektir. Fikirlerine ve kişiliğine saygı göstermeyi deneyin.
Kadınlar kısıtlanmayı sevmezler. Dozunda olduğu müddetçe kıskanılmak hoşlarına bile gidebilir. Fakat kıyafetinden tutun konuşmasına kadar her şeyine karışırsanız sizden soğuması an meselesidir. Size karşı hırçın davranışlarını anlamakta güçlük çekebilirsiniz ama bunun için öncelikle kendinize bakmalısınız.
Doğada her şey etki tepki yasasına göre işler. Siz bir şey yapmadıkça karşıdan tepki görmezsiniz.
Anlayışlı ve saygılı olun, anlayış ve saygı görün. Aslında bu kadar basit.
 
Toplam blog
: 15
: 1088
Kayıt tarihi
: 07.08.17
 
 

Bendeniz hayatı varolduğu yerde değilde, uzaklarda yaşayan biriyim. Beni tanımanızı istemem... Su..