Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Şubat '19

 
Kategori
İlişkiler
 

Kadınları Düşünün, Kadınları

Kadınları düşünün. Kocaman ve sıcacık kahkahaları olan… Samimiyetin gerçek temsilcisi olan kadınları düşünün. Hayatın en canlı renkleri olan, kadın olan, anne olan, hayat arkadaşı olan ve daha nice sıfatı hak ettiği şekilde temsil eden kadınları düşünün. Mutlu olduklarında evrenin daha güzel bir yer olduğu gerçeğini kabullenip, kadınları düşünün.

Tek bir kadını değil bütün kadınları düşünün. Bir araya geldiklerinde ne kadar güzel eylemler gerçekleştirebildiklerini ve ne kadar güçlü olduklarını düşünün. Bir kadın, sadece bir kadın bile evrene muhteşem bir enerji sağlayabiliyorken siz bir de bir araya geldiklerinde yapabileceklerini düşünün. Bütün güzelliklerin altında imzaları olduğunu düşünün. Düşünün ki bir kadının haykırarak sevdiğini, şefkat ile sarıldığını, güçlü adımlar attığını ve sadakatin asıl resmi olduğunu… Kulağa bu kadar hoş bir tını bırakıyorken bir de bunun gerçek olduğunu düşünün.

Kadınları düşünün. Hayran olunası eşsizlikte güzellikleri olduğunu ve üzerlerine atanan bütün sıfatları kusursuz taşıdıklarını düşünün. Bakmaya doyamayacağınız, hatasız ve gerçek bir tabloya bakar gibi bakın kadınlara… Kadınlara, iyi bakın. İyice bakın, her bir hücrelerini ezberleyin. Kadınların olmadığı toprakları hayal edin ve hayatın ne kadar karanlık olduğunu fark edin. Fark edin, kadınları… Kadınlar, fark edilmeye değer en güzel resimlerdir.

Bir kadını düşünün anne olan… Nasıl müthiş bir koku ve şefkat… Düşünün, hayret edilesi mucizeyi… Aylarca, saniyeleri sayarak içinde büyüttüğü parçasını dünyaya getirişini düşünün. İnanılmaz değil mi? Bir canlıyı, nefes alan ve hayat boyu bağlılık göstergesi olacak bir canlıyı dünyaya getiren kadınları düşünün. Bir anneyi, bir kadını düşünün.

Bir kadın düşünün. Hayat arkadaşı olan bir kadını… Nasıl şahane bir sadakat gösterisi sunduğunu düşünün. Sadakatin, aşk ile buluşmuş hali olan kadınları düşünün. Kadını düşünün, hayat arkadaşı olan…

Bir kadın düşünün, emek veren… Çalışan ve emek verirken fedakarlık yapan bir kadını düşünün. Feda ederken kar etmeyi planlamayandır, emek veren kadın… Emek, fedakar ve kadın… Bir arada düşünün. Dünyanın ne kadar güzel bir yer olduğunu, içindeki kadınlar ile beraber düşünün.

Kadınları düşünün. Saygıyı hak eden, sevilmeyi bekleyen, şefkate hasret olan, anneliğin emsali, emeğin resmi, hayat paylaşılan sadakatli kadını düşünün. Kadınları düşünün. Sadece düşünün.

 

 
Toplam blog
: 99
: 120
Kayıt tarihi
: 30.03.18
 
 

Merhaba :) Herkesin yazmaya olan isteği ve hayranlığı ile burada buluşabiliyor olmasından çok büy..