Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Mayıs '14

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Kadınları etkileme yolları nelerdir? 3 adımda hızlı etkileme yöntemi

Kadınları etkileme yolları nelerdir? 3 adımda hızlı etkileme yöntemi
 

kadınları etkileme


Kadınları çoğu erkek nasıl etkileyeceğini bilmez. Kadınları düşünce olarak öğrenip etkilemeye çalışırlar ama kadınlar duygusaldırlar ve duyguları üzerinden etkilemek gerekmektedir. Mantık üzerine etkilemeden uzak bir şekilde kadınları duygusal olarak etkilemek gerekmektedir. Bunun için hoşlandığınız kadın ile konuşurken ve iletişim esnasındayken beden diliniz ile kendinize olan güveninizi belli etmeli ve özgüven dolu bir şekilde konuşmalısınız. Bunu ona yansıtmalı ve anlamasını sağlamalısınız. “Beni yanlış anlar mı?” veya “Yanlış bir şey yaptım” gibisinde tereddütler duymadan kendinize emin bir şekilde iletişim kurmanız gerekmektedir. Çünkü kadınlar kendine güvenen ve konuşurken heyecanlanmadan, özgüven dolu bir şekilde konuşan erkeklerden etkilenirler.

Eğer onun karşısında bu havayı veremez ve emin olmadan konuşursanız onu etkilemek ve dahi çıkma teklifi etmek için ikinci bir şansı zor bulabilirsiniz. Tamamen rahat olun ve onun yanında da doğal olun. Samimiyetinizi gösterin ve kendinize emin, kendinize güven dolu olun. Eğer bunu başaramazsanız başta kaybedersiniz. Ayrıca kesinlikle içten “Kesin yanlış bir şey yaptım” “Böyle yapmamalıydım, böyle konuşmamalıydım” gibi cümleler kurup moral bozmayın. Kendinizi eleştirmeyin. Kendinize güvenin! Ayrıca başlarda arkadaş, kanka tarzında muhabbete girilirse sevgili olarak başlamanız oldukça zor olacaktır hatta imkânsızdır bile diyebiliriz. Şu şekilde düşünmenizi tavsiye ederim, kadınlar nasıl erkekleri etkilemek için güzelliklerini kullanıyorlar ise erkekler de onları etkilemek için özgüven, espritüel özelliklerini kullanmalıdır ve bu son derece doğaldır.

Kadınları etkileme sanatı konusunda kesinlikle etrafından tavsiye almalısın. Zorlanacağın bir durum ise ve bunun için taktiğe ihtiyacın varsa etrafında ki arkadaşlarından, dostlarından tavsiyeler alabilir ve bu doğrultuda hareket edebilirsin. Ayrıca bir kadını etkilerken kesinlikle ona muhtaçmış ve onsuz yapamazmış gibisinden bir görüntü verme. Çünkü kadınlar oldukça iyi bir gözlemcidir. Sizin her hareketinizi gözlemler ve altında ne yattığını anlarlar. Bu sebeple onları etkilerken rahat olmalı, hiçbir sorun yokmuş gibi davranın ve hayatınızdaki diğer kadınlara davranmadığınız gibi ona davranın ancak bunu onun kendisine muhtaç olarak algılamasına izin vermeyin. Kadınları etkilemek aslında hiç zor değildir, sadece ufak tefek taktik ve özgüven sahibi olmak yeterlidir./

 
Toplam blog
: 90
: 2496
Kayıt tarihi
: 03.11.12
 
 

Kafasına takılan her konuyu sonuna kadar araştırmaya üşenmeyen, bildiklerini, öğrendiklerini ve i..