Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Şubat '16

 
Kategori
İlişkiler
 

Kadınları etkilemenin yolları kendine güvenmekten geçer

Kadınları etkilemenin yolları kendine güvenmekten geçer
 

Kadınları etkilemenin yolları konusunda belki de çok fazla yazı okudunuz. Daha da önemlisi çevrenizdeki başka erkeklerden kadınları etkileme konusunda sonu gelmez tavsiyeler dinlediniz. Ama o erkeklerin yanında bugüne kadar hiç bir kadın görmediniz değil mi? Bu hiç şaşırtıcı değil. Çünkü herkes kadınlardan bir uzman edasıyla bahsediyor ama gerçekte bir kadını baştan çıkarmak için yol haritasını bulan erkeklerin sayısı hiç de fazla değil.

Siz bu yazımızda ‘kadınları etkilemek için yakışıklı olmalısınız, bakımlı olmalısınız, paranız olmalı ve arabanız da son model olmalı’ gibi klasik blogger önerileri vermeyeceğiz. Çünkü biliyoruz ki bunların hepsine sahip olup yine de bir kadınla iletişim bile kuramayan onlarca erkek var. O zaman bunları bir kenara bırakıp sorunun kökenine inelim:

Özgüven Kadınları Etkilemenin İlk Şartıdır...

Kadınları etkilemek bir başlangıç noktasından başlar. Eğer bir erkek kadınları etkilemenin yolları hakkında kafa yoruyorsa  öncelikli olarak bilmesi gereken şey yeteri kadar cesur olması gerektiğidir. Evet cesaret! Çünkü doğanın kanunu bu... Bir kadın için erkek imgesi cesaretle özdeştir. Tanışırken, ilk buluşmada, evlilik teklif ederken ya da bir odada yalnız kaldığınızda, fark etmez. Kadın hayatın her alanında erkekten cesaretli adımlar görmek ister. Ancak bunu gördüğü noktada kendine giden yolları erkeğe açmaya razı olur.

Çünkü kadınlar için aşktan, seksten, paradan, puldan daha önemli bir şey varsa o da güvenliktir. Kendini güvende hissedebileceği cesur bir adamın yanındayken onun her hareketinden etkilenmemesi için hiç bir neden yoktur.

Tabi cesaret derken kaba kuvvetten ya da bir şeyi hesap etmeden kendini öne atmaktan bahsetmiyoruz. Gücünün bilincinde olan, zekasını da cesur şekilde kullanabilen ve kadının önünde yeni ufuklar açma cesaretinden bahsediyoruz. Bu cesaret kendini bir kadını kavgada korurken de gösterebilir, onu bir kahve içmeye davet ederken de.

Araştırmalar spor yapan erkeklerin kendilerine çok daha fazla güvendiklerini ve spor sonrası pek çok konuda daha girişimci davrandıklarını ortaya koyuyor. Eğer spor yapmayı seviyorsanız spor sonrası bir kadını etkilemek için en doğru zaman olabilir. Ya da başka bir hobiniz size kendinizi daha iyi hissettiriyorsa onu ortaya çıkarmanız gerekir. Kendinize güveninizi sağladığınız anda bir kadına özgüvenle yaklaşarak onu etkileme yolunda bir eşiği aşabilirsiniz.

Kadınları etkilemenin yollarını araştırırken kimi zaman filmlerden de ilham alabilirsiniz. Neden biliyor musunuz? Sizin sevmediğiniz o romantik komedi filmlerinde erkek kahraman genellikle bir sürü aksilikten sonra cesaretini toplar ve mutlu son ondan sonra başlar. Kadınlar da o filmlerdeki aktörlerin davranışlarını kopyalayan erkeklerden etkilenirler. Biraz daha değişik versiyonuyla o romantik komediyi hayatlarında yaşamak hoşlarına gider. Deneyin! Bunun başarılı bir yöntem olduğunu göreceksiniz.

Hedeflediğiniz kadını etkilemek adına sakın kişiliğinizden ödün vermeye kalkmayın. siz ne iseniz o sunuz. Sırf onunla ortak zevklerimiz olsun diye sevmediğiniz aktiviteleri yapmayın. Ya da sırf o öyle seviyor diye maço görünmeye çalışmayın. Bu eninde sonunda patlak verecek ve sizi şapşal durumuna düşürecektir. Ben böyleyim ve kendi içimde tamamım diyebilen bir erkek karşı cinse gereken mesajı vermiş demektir. Karşı cins de bunu kabullenir ve erkeğine ona göre yaklaşır.

 
Toplam blog
: 60
: 7239
Kayıt tarihi
: 31.07.14
 
 

Mühendisim.  Kendimi geliştirmeyi ve hobilerimle uğraşmayı çok severim. Sürekli seyahat eden, bol..