Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Nisan '16

 
Kategori
İlişkiler
 

Kadınların cinselliği erkekler kadar düşünmedikleri söyleniyor

Kadınların cinselliği erkekler kadar düşünmedikleri söyleniyor
 

Bundan emin olmak istiyoruz. Bunu anlayalım. Böyle bir şey var mı? Bilimsel bir tespit yok. Ama öyle görünüyor. Bu konuyu en iyi kendileri bilir ama kadınlar da bir şey söylemiyorlar.

Ne önemi var demeyin; biyolojik bir durum ve bilinmesi lazım. Yalnız geneli dikkate alacağız. Birileri söyler işte ”Ya sen ne diyorsun ben öyle kadınlar tanıyorum ki…”

Cinsellik sanki daha çok erkeklerle ilgili bir konu gibi. Dünyada böyle mi bilmiyorum;  ama bizde böyle görünüyor. Bizde kadın kadın değil anne. Kadınlar konusunda yasak da var. Kadın aşkta duygusal, evlilikte ev kadını. Cinsellik karı koca arasında neyse o kadar.

Ama biz asıl biyolojik olarak kadınların cinselliğe uzak olup olmadıklarını merak ediyoruz. Kadınların cinsellik konusuna erkekler kadar ilgi göstermedikleri doğru mu? Ama öbür yandan kadına bakıyorsun tepeden tırnağa cinsel bir varlık.

Çok konuşuluyor bu konu. İddialar güçlü. Hele de belli bir yaştan sonra kadının cinselliği hiç düşünmediği söyleniyor. Kadınlar cinselliğe uzaksa da erkeklerin onları rahat bırakacaklarını sanmıyorum.

Sosyal hayattaki yasak ve tabuların kadınları cinsellikten soğuttuğu ama öbür taraftan serbest yaşayanlarda da değişik yaşam alternatifleri nedeniyle aynı durumun yaşandığı görülüyor. Yani düşünün evliliğin bile amacı cinsellik değil.

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..