Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Ağustos '15

 
Kategori
İlişkiler
 

Kadınların istemedikleri erkekleri uzaklaştırmak için kullandıkları yöntem; kibarca reddetmek

Kadınların istemedikleri erkekleri uzaklaştırmak için kullandıkları yöntem; kibarca reddetmek
 

Size kaba davranarak kovuyorsa bile umutlanın; ama kibarca reddediyorsa hiçbir şekilde sizi kale almıyor demektir, arkanızı dönün ve gidin.

Artı sözde sizi onurlandıran kibarlığın derecesi ne kadar yüksekse size duyulan ilgisizliğin ve bir an önce sizden kurtulma isteğinin derecesi de o kadar yüksek demektir.

Kadında resmiyet ağırlıklı kibarlık “kovma” anlamı taşır. Kadınlar istemedikleri erkekleri böyle kovarlar. Bir kadın size “Hayır, istemiyorum teşekkür ederim, beyefendi lütfen” gibi cümleler kuruyorsa onun lügatinde sizin adınız geçmiyor demektir. Dahası bu tavrın içinde beğenmeyen, aşağılayan nefrete benzer duygular da vardır; o kadını unutup hemen oradan uzaklaşmanız gerekir.

Öte yandan size laf söylüyorsa (küfür dahi etse) hala onun için bir değeriniz var demektir. Bir kadın sizi kavga dövüş kovuyorsa reddetmiyor, reddetse bile aşağılamıyor demektir. Ve kadın istediği/beğendiği erkeğe hiç böyle kibarlaşma gereği duymaz.

Kibarca reddeden kadınları erkekler anlamazlar. Kendilerine değer verdiklerini sanırlar. Saygılı ve nazik bulurlar. Oysa bu maskedir.

 

 

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..