Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Temmuz '19

 
Kategori
Kadın Modası
 

Kadınların Tutkusu Ayakkabılar

Ayakkabı trendleri son yıllarda pratik olmayan ayakkabılardan olabildiğince konforlu ve yüksek fiyatlarını haklı kılan bazı benzersiz unsurları ve hızlı değişimleri ile her kadının seçimine cevap veriyor. Kadın ayakkabılarında 2020 sonbahar / kış ayakkabı trendleri denince hemen dolabınızdaki sandaletleri kenara ayırıp, spor ayakkabılarınızı ve son moda botlarınızı ön raflara yerleştirin. Hızla ince ve rahatsız sitilettolardan bloklu yani kalın topuklu ayakkabılara kayan 2020 modasında bakalım daha neler var…

Evet az önce bahsettiğim gibi 70’lerden esinlenen platformlu ve kalın topuklu ayakkabı ve botlar geniş omuzlu celket ve kabanlarınızla muhteşem bir şekilde eşleşiyor olacak.

Punk Platformları 70’lerin çizgisinde kalsa da 80 ve 90’ların punk rock hissini sokaklara taşıyacak. Çiçek baskılı kadınsı platformlu ayakkabı ve botların 2020 trendleriyle birleşiminde çok daha aktif yaşam tarzına uygun hale getirildiğini göreceğiz. Serseri görünümlü bu botların değişik markalara göre uyarlanmış hallerini her yerde görmeye hazır olun.

Yağmur botları aynı popülerlikte bu sezona rahat ve kaygısızca girecekler. Yağışlı iklimlerin vazgeçilmezi yağmur botları, yağış olmayan yerleri de kendisine aşık etmeyi başardı. Bolca siyah rengin versiyonlarını görecek olsak ta bu sezonda kahverengi, gri ve mavi tonlarda yağmur botları sokaklarda dolaşıyor olacak.

Kauçuk tabanları artık sadece botlarda değil, sportif kauçuk taban akımı ile değişik stil ayakkabılarda bolca göreceğimiz yeni sezonda dış mekan tasarımlarını sportif kentsel yaşama uyumlayan modeller şık reyonlarda yerlerini alacak.

Kürklü bot ve ayakkabılar her sezon olduğu gibi bu sezonda da çok tercih edilecek. Hem sıcaklığı hem de rahatlığı açısından her daim tercih edilmeye aday bu botlar uzun zamandır olduğu gibi sonbahar kış sezonunun en gözdelerinden.

Sonbahar botlarında beyaz ve ekru rengi uzun ve bağcıklı botlarda sıkça göreceğimizi şimdiden söyleyeyim. Hatta bu bol bağcıklı dize kadar uzanan botlarda dantel detayları dikkatlerden kaçmayacak. Yanlarda fermuarları olsa da bağcıklarla hareketlenen bu botların kıza ve uzun versiyonları her yerde karşımıza çıkacak. Beyaz süper kahraman botları yeni sezona bomba gibi hazırlandılar.

Teninize çorap gibi giyeceğiniz esnek ama deri botlar bu yılın en dikkat çekicilerinden. Siluet olarak çorabı aratmayacak diz boyu ve hatta diz üzeri botlar yeni kombinasyonların vazgeçilmez parçası olmaya aday. 

Yine raflarda dolgu topukları çok renklenmiş olarak, topuklu ayakkabıları örgü kumaşlardan, davet ayakkabılarını içlerine giyilen yün çoraplarla, ve burnu açık deri ayakkabıları açık renkleri ile yeni sezonda göreceğiz. 

Ve tabii ki son dönemin göz alıcı spor ayakkabıları hiç hız kesmeden yeni sezona koşarak giriyorlar.

www.bukre.co.uk

 
Toplam blog
: 72
: 54
Kayıt tarihi
: 16.01.19
 
 

İskoçya'da Glasgow Metropolitan College/İngilizce eğitimimi tamamladıktan sonra Kanada Akademisi La..