Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Temmuz '13

 
Kategori
TV Programları
 

Kadrolu Dizi Oyuncusu Bora Akkaş ! | Aynı anda 3 Dizi...

Kadrolu Dizi Oyuncusu Bora Akkaş ! | Aynı anda 3 Dizi...
 

Başlığa bakarak Bora kardeşimizi suçlayacağımı sanmayın sakın.. Ama ortada garip bir durum var.. Bora Akkaş aynı anda 3 dizi de birden yer alıyor..

Kendisini daha çok Geniş Aile dizisindeki Zekai karakteriyle tanıdık.. 1990 doğumlu olan Bora Akkaş daha önce Unutma Beni(2002) , Yağmur Zamanı(2004), Son Tercih(2007), Geniş Aile(2009-2011) , Annem Uyurken(2012) dizilerinde ; Küçük Kıyamet (2007) , Adab-ı Muaşeret(2009), Memleket Meselesi (2010), Çalgı Çengi(2010), Taş Mektep(2013) filmlerinde oynamıştı..

Başta da dediğim gibi bu başarılı kardeşimiz an itibariyle yaz sezonunda 3 dizide birden oynuyor..  Show Tv'de yayınlanan Her Şey Yolunda Merkez dizisinde Efe Selim'i, yine aynı kanalın yeni dizisi Bebek İşi'nde Ozan karakterini ve son olarak ATV'de yeni başlayacak olan Yüksek Giriş adlı dizide Doğukan rolünü üstleniyor..

Son dizide Show'da olsaydı Bora, Show'un kadrolu elemanı oldu diyecektim vallahi.. Aynı anda 3 dizide oynamanın zorluğu ortada.. Ama yaş genç, adam enerjik .. E demek ki talep de görüyor dizi sektöründe.. Çok karşılaşmasakta bu durumla tebrik etmek gerekir..

Ama şunu da sorgulamak lazım tabi.. O kadar oyuncu varken neden aynı kişi 3 dizide birden oynuyor ?.. Çok mu iyi ya da sektörde oyuncu mu yok ?.. Bir dizinin en az 90 dakika olduğunu düşünürsek ; 3 x 90 dakika .. Düşünün yani.. Ha gerçi Bebek İşi dizisi 2 kere 25 dakikadan 50 dakika.. İyi bari 40 dakika daha az..

Bu sorulara ve sorunlara kim cevap verir bilmem.. Bora kardeşimizi bu enerjisi ve becerisinden dolayı tebrik ederim.. Ama kanal yöneticilerini de insafa davet ediyorum.. Bu kadar zorlamayın şu kardeşimizi ve birden fazla dizide oynamak zorunda kalan insanları..

Aklıma şimdi Meryem Uzerli geldi.. O 1 dizinin temposuna dayanamadı..'' Tükendi '' gitti.. E Bora kardeşimiz ne yapsın o zaman ?

Ne diyelim ;

Allah kolaylık versin hem Bora'ya hem de bize..

 

koldasanil@gmail.com

facebook.com/anilkoldas

twitter.com/anilkoldas

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..