Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Haziran '19

 
Kategori
Kadın Modası
 

Kafamdaki Renkli Dünya

Saç bantları son yıllarda sıkça görmeye alıştığımız aksesuarlardan. Kıyafetlere bazen zıt bazen uyumlu renkleriyle hareket katan saç bantlarını doğru kullandığınızda şıklığınıza şıklık katmanız çok mümkün. Eminim birçok kişi ‘bana saç bandı yakışmıyor’ dedi bile içinden. Ancak size iyi bir haberim var; bu doğru değil. Herkesin kafa şekline uygun bir saç bandı bağlama şekli olduğunu biliyor muydunuz? 

İnternetten saç aksesuarlarına, saç bantlarına, fular bağlama şekillerine mutlaka göz atın ve gördüğünüz modelleri evde boş zamanlarınızda deneyin. Kendinize renk renk değişik büyüklük ve uzunluklarda fularlar alın. Keyfinizin iyi olduğu zamanlarda biraz stilinize zaman ayırın. Ancak her gün modunuzun değiştiğini unutmayın ve keyfiniz yokken böyle denemeler yapmamaya özen gösterin.

Fularları sadece saç aksesuarı olarak kullanmayın!

Bileziklerinizin yanına, ayak bileklerinize, belinize, boynunuza bağladığınız fularlar size renk ve hareket getirecektir. Değişikliklere açık olun ve bazı denemeler yapmaya başlayın. Bakış açınızı değiştirin ve ‘neden olmasın’ mantığı ile değişik giyim parçalarına fularlarınızı kombinleyin. 

Sıcacık yaz günlerinde ister tatilde ister şehirde hayatınıza renk getirin. Giyiminizin renklenmesi hayatınızın renklenmesi demek. Hayatlarınıza renkle birlikte mutluluk, gülümseme ve anlayış ekleyin. Görmekten bıktığımız mutsuz insan topluluğundan uzaklaşın ve kendinize yeni ve güneşli bir dünya yaratın. 

www.bukre.co.uk

 
Toplam blog
: 72
: 54
Kayıt tarihi
: 16.01.19
 
 

İskoçya'da Glasgow Metropolitan College/İngilizce eğitimimi tamamladıktan sonra Kanada Akademisi La..