Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Haziran '12

 
Kategori
Güncel
 

Kahraman Erlerimizin SGK Primlerini Devletimiz ödemeli

Her gün haber sayfalarına TV lere düşen haberler bizleri derinden yaralıyor. Güneydoğuda mayın patladı 5 askerimiz şehit, 10 asker yaralı. Yine bugün internete düşen şu haber: Hakkâri Dağlıca'da 300 kg patlayıcı bulundu
Hakkâri Dağlıca bölgesinde düzenlenen operasyonda 300 kilo patlayıcı bulundu. Tuzaklanan patlayıcıların her birinin 100 ile 160 kilo arasında değiştiği belirtilirken, bombaların imha edilmesinin ardından oluşan derin çukurlar nedeniyle yolun kullanılmaz hale geldiği açıklandı.Yüksekova İlçesi’nin Dağlıca bölgesinde PKK tarafından Yeşil taş piyade taburunun üs bölgesine yapılan saldırıda 8 askerin şehit edilmesi, 19 askerin yaralanmasının ardından bölgede başlatılan operasyonlar halen devam ederken; teröristlerin karayoluyla yapılacak olan takviyeleri ve yardımları durdurmak için de korkunç bir tuzak hazırladığı ortaya çıktı. Hakkâri Valiliği, PKK'nın hazırladığı hain tuzakla ilgili bugün yazılı basın açıklaması yaptı. Her biri 100 ile 160 kilo arasında değişen patlayıcıların Yeşil taş’a 6 kilometre uzakta tespit edilerek yerinde imha edildiği bildirildi.

Şehit olan yürekli, vatansever, kahraman askerlerimiz. Büyük bir şevkle askerlik ocağına koşarlar. Sonrası malum… Özellikle terör bölgesinde canlarını siper eden yiğitlerimizin binlercesi ya şehit oluyor veya yaralanıp sakat kalıyorlar. Bedelli askerlik hariç, askerlik ocağına zorunlu olarak giden askerlerimizin, genelde aileleri fakir, öyleleri var ki; bir parça ekmeğe muhtaçlar. Bu nedenle hem kahramanlarımıza bir moral olma bakımından DOĞU VE GÜNEYDOĞUDA GÖREV YAPAN MEHMETÇİKLERİMİZİN “ ASKERLİK SÜRELERİNİN SGK GÜVENCESİNE ALINMASI” konusunda bir değil, daha çok Milletvekilimizin bu konuyu ele almaları gerekir. HAYDİ, KARDEŞLERİMİZ ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUP DESTEKLEMENİZİ RİCA EDİYORUM. Neyi mi destekleyeceksiniz, tabi ki bu vatan için gece gündüz demeden, dağda, bayırda, karda, kışta, sıcakta bu vatan için hainlerle, çarpışan kahraman askerlerimizin SGK Güvenceleri. Onların için elzem, onure edici ve moral verici. Büyüklerimizin bu konuda hassas davranarak, gereğini yapacaklarına inanıyorum. Bu konuda bize yazıları ile bizlere  önderlik yapan Hocamız Sayın Mesut Selek beyefendiye teşekkür ve saygılarımı iletiyorum.  Saygılarımla.
NAHİDE ÇELEBİ
 
 

 
Toplam blog
: 1977
: 1045
Kayıt tarihi
: 25.11.08
 
 

Erzurum doğumlu, Ankara'da yaşıyor. D.T.C.F mezunu, emekli lise öğretmeni, evli, 2 çocuklu. "İsya..