Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Kasım '18

 
Kategori
Beslenme / Diyet
 

Kahvenizi Antioksidan Deposuna Döndürün!

Kahvenizi Antioksidan Deposuna Döndürün!
 

Merhaba! Siz de benim gibi bir kahve aşığı mısınız? O halde kahvenizi alın ve bu kısa bilgilendirici yazıyı okuyun. Keyif kahvenizi doğal antioksidankaynağına çevirecek birkaç takviye önerim var:

1) Tarçın: Tarçın koruyucu bileşenlerle yüklüdür (tam 41 tane!) ve baharatlar arasında
en yüksek antioksidan aktiviteye sahip olanıdır. Fareler üzerinde yapılan bir
çalışmaya göre, tarçın kalbinize ve beyninizi tek başına koruyabilecek kadar yoğun
koruyucu bileşen bulundurur.

Servis: Kahvenize 1/2 çay kaşığı karıştırın. Öneri: Seylan tarçını

2) Zencefil: Zencefil, güçlü antioksidan ve anti-inflamatuar bileşikler içerir. Zencefil
ayrıca kas ağrısını azaltabilir, kolesterolü düşürür ve sindirime yardımcı olabilir.

Servis: Zencefilinizi doğrudan kahvenize ekleyin (fincan başına 1 çay kaşığı kadar),

3) Zerdeçal: Tıbbi faydalarının çoğu, güçlü antioksidan ve anti-inflamatuar özelliklere
sahip bileşiği curcumin'den gelir. Bu antioksidan dolu madde karaciğer
detoksifikasyonunu destekler, sindirime yardımcı olur ve hatta bazı çalışmalara göre
depresyona yardımcı olabilir.

Servis: Kahvenize 1/2 çay kaşığı karıştırın.

 
Toplam blog
: 4
: 113
Kayıt tarihi
: 23.01.18
 
 

Ağırlık yönetimi başta olmak üzere beslenmeyle ilgili ne varsa okur, yazar. ..